Hesabım
    Jordan Fisher, ‘The Flash’ Dizisinin Kadrosuna Katılıyor

    Genç oyuncu, dizide önemli bir karaktere hayat verecek..

    Jordan Fisher, Impulse adıyla da bilinen Bart Allen rolüyle, tekrar eden konuk yıldız olarak The CW’nin “The Flash” kadrosuna katıldı. Fisher'ın ilk görünümü, uzun süredir devam eden DC süper kahraman dramasının 7. Sezonunun 17. bölümünde, dizinin 150. bölümünde olacak. "The Flash" hayranlarının zaten bildiği gibi, Bart, Barry diğer ismiyle, Flash (Grant Gustin) ve Iris'in (Candice Patton) gelecekteki oğlu ve "gezegendeki en hızlı genç" olarak biliniyor.

    Bart, çılgınca dürtüsel davranışlar konusundaki tutkuları nedeniyle her zaman dizginlenmeye ihtiyaç duyuyor. Barry ve Iris ona sabrı öğretmek için ellerinden geleni yapacaklar. Bu durum, sadece bir aile meselesi olarak değil, aynı zamanda başarı için de bir zorunluluk olacak. O, Flash için şimdiye kadarki en büyük tehditi durdurmak için de gerekli olacak.

    Fisher, büyük ve küçük ekranlara ve Broadway sahnesine yayılan işleri olan bir aktör, yapımcı, müzisyen ve dansçı. Sahne çalışmalarında, "Dear Evan Hansen"de baş karakteri ve "Hamilton"da John Laurens / Philip Hamilton'ı canlandırdı. Netflix için "To All the Boys: P.S. I Still Love You", MTV için "Teen Wolf", ABC için "The Secret Life of the American Teenager" ve Disney Channel için "Teen Beach" film serisinde görüldü ve animasyonda seslendirme yaptı.

    Fisher, “The Flash”ın yanı sıra, yönetici yapımcılığını da üstleneceği “Hello, Goodbye and Everything In Between” adlı uzun metrajlı filmde rol alacak. Bonanza Productions, Berlanti Productions, DC Entertainment ve Warner Bros. Television'ın yapımcılığını üstlendiği “The Flash”, yedinci sezonunun prömiyerini 2 Mart'ta yaptı ve yayın hayatına devam ediyor. .

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top