Hesabım
    ‘Warrior’ Üçüncü Sezon Onayı Aldı ve HBO Max'e Taşındı!

    Dövüş sanatları dizisi, yoluna HBO Max'te devam edecek..

    Variety'nin haberine göre, Cinemax'tan HBO Max'a taşınan “Warrior”, üçüncü sezon için yenilendi. Dizinin ilk sezonu 2019'da, ikincisi ise Ekim 2020'de yayınlandı. Dizi, Bruce Lee'nin yazılarına dayanıyor ve 19. yüzyılın sonlarında, San Francisco'nun Çin Mahallesi'ndeki acımasız Tong Savaşları sırasında geçiyor.

    Dizinin oyuncu kadrosunda, Andrew Koji, Kieran Bew, Celine Buckens, Olivia Cheng, Dianne Doan, Dean Jagger, Langley Kirkwood, Maria-Elena Laas, Hoon Lee, Christian McKay, Dustin Nguyen, Miranda Raison, Chen Tang, Joe Taslim, Jason Tobin , Joanna Vanderham, Tom Weston-Jones ve Perry Yung yer alıyor. HBO ve HBO Max'in baş içerik sorumlusu Casey Bloys, "Warrior, izleyicileri, dinamik aksiyon ve ilgili hikaye anlatımıyla yürütülen, Andrew Koji'nin başını çektiği parlak bir kadroyla geçmişten farklı bir dünyayla tanıştırdı. Jonathan, Justin ve Shannon'ın HBO Max için bir sonraki bölümde ne getireceğini görmek için sabırsızlanıyoruz." dedi.

    "Warrior", Jonathan Tropper tarafından Tropper Ink Productions başlığı altında yaratıldı ve Tropper, yürütücü yapımcılığı da üstleniyor. Justin LinDanielle Woodrow ve Andrew Schneider, Bruce Lee Entertainment için Shannon Lee ile birlikte Perfect Storm Entertainment adına yönetici yapımcılığı üstlendi. Shannon Lee, "Justin, Jonathan ve ben, HBO platformlarına hayranlar tarafından keşfedilmek üzere yeni bir Warrior yaptığımız için çok heyecanlandık" dedi.

    Babası Bruce Lee'yi de anan Shannon Lee ayrıca, “Şimdi yeni bir sezon geçirme fırsatı bulduğumuz için heyecanlı ve minnettarız. HBO Max'i bu hikayeyi anlatmanın önemini anladığı ve sektörümüzde bu seviyedeki temsili desteklemeye devam ettiği için alkışlıyoruz. Babamın, çok uzun zaman önce hayalini kurduğu bu gösterinin zorlukları yenmeye devam ettiğini görüp bir yerlerden gülümsediğini biliyorum. Aynı yüksek düzeyde anlamlı hikaye anlatımı ve Gung Fu aksiyonu sunma niyetindeyiz." dedi

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top