Hesabım
    ‘Game Of Thrones’ Yıldızı Gemma Whelan'ın Yeni Dizisi Belli Oldu

    ‘Homeland’in yazarı Patrick Harbinson da projede yer alıyor..

    Game Of Thrones ve Killing Eve'in yıldızı Gemma Whelan, Homeland yazarı Patrick Harbinson'dan gelecek olan, Kate London’ın Metropolitan Police romanı Post Mortem’in üç bölümlük uyarlaması olan ITV’nin drama dizisi The Tower’da başrol oynayacak. Whelan, kıdemli polis ve genç bir kızın Londra'nın güneydoğusundaki bir kule bloğundan düştükten sonra, beş yaşındaki bir çocuk ve çaylak polis memuru Lizzie Griffiths'in mahsur kalmasından sonra olayları araştıran Dedektif Çavuş Sarah Collins'i oynayacak.

    Collins, ciddi bir zarar görmeden önce Lizzie'yi bulmaya çalışır ama aynı zamanda dehşet verici kule blok ölümlerinin ardındaki gerçeği ortaya çıkarmaya çalışır. Collins ve Griffiths daha sonra eski subay London tarafından yazılan üç kitapta ana karakterler haline gelir. Mini dizi için bu ayın sonlarında set çalışmalarının başlaması planlanıyor ve ekibin hazırlıkları sürüyor.

    Whelan, en çok HBO efsanesi Game Of Thrones'ta Yara Greyjoy'u oynamasıyla tanınır. Ayrıca, Killing Eve'in üçüncü sezonu, Gentleman Jack ve Netflix’in BAFTA ödüllü hit dizisi The End Of The F***ing World'de yer aldığı çalışmaları mevcut. Geçen yıl White House Farm'da canlandırdığı Ann Eaton rolüyle ITV izleyicileri tarafından da tanınıyor.

    Çekimler bu ay başlayacak olan The Tower, Harbinson’ın yeni prodüksiyon ekibi Windhover Films ve BBC / Netflix serilerinin de arkasında bulunan (The Serpent ve Poldark) ITV Studios'un yapımcısı Mammoth Screen tarafından çekilecek. Paul Testar (The Serpent) yapımcılığı üstlenirken, Sherie Myers (I May Destroy You) ortak yapımcı ve Jim Loach (Save Me Too) yönetmen olarak yer alacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top