Hesabım
    Love, Death & Robots'un İkinci Sezonundan Fragman ve Tarih!

    Netflix, ikinci sezondan altyazılı resmi fragmanı paylaştı

    Netflix'in yayınladığı yeni bir fragmana göre, animasyonlu antoloji serisi "Love, Death and Robots", 14 Mayıs'ta "Volume 2" için geri dönüyor. Bilim kurgu antolojisi dizisi ilk olarak 2019'da izleyiciyle buluştu ve aynı yıl ikinci sezon onayını aldı. Şimdi, fragman ve tarih paylaşan netflix, üçüncü sezon onayı verdiğini de duyurdu.

    Animasyon serisi, yine bilim kurgu hikayeleri sunacak ve hepsi birbirinden farklı anlatımlar barındıracak. 2022'de, ara vermeden üçüncü sezonu da izleyebileceğimiz resmi olarak açıklandı. İkinci sezon yine gelecekle ilgili ilginç hikayeler anlatan bölümlerden oluşacak. Elbette, ilk sezona göre farklı bakış açılarının, daha dramatik bölümlerin ve farklı konuların işlenmesi de bekleniyor. İkinci sezon, ilk sezon gibi yine 18 yaş sınırıyla izlenebilecek.

    Netflix Türkiye, sosyal medya hesaplarından fragmanla birlikte "Daha çok aşk, daha çok ölüm ve daha çok robot. 2. cilt, 14 Mayıs'ta Netflix'te" notunu paylaştı ve videonun sonunda üçüncü sezon tarihini de 2022 olarak verdi. Tim Miller ve David Fincher'ın liderlik ettiği seride bu kez yönetmen ve oyuncu Jennifer Yuh Nelson (Kung Fu Panda 2) yer alacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top