Hesabım
    Master of None'ın Üçüncü Sezonundan Altyazılı Fragman

    Netflix, üçüncü sezondan resmi fragmanı paylaştı..

    Netflix'in "Master of None" dizisinin üçüncü sezonu 23 Mayıs'ta gösterime girecek ve Lena Waithe’nin canlandırdığı Denise ve Naomi Ackie'nin canlandırdığı ortağı Alicia'nın ardından "Moments in Love" alt başlıklı olacak. Waithe, Denise'e yeni sezonun fragmanında; "Diyelim ki bir partideyiz, Maxwell oynuyor, beni tanımıyorsun, seni tanımıyorum ve sana çıkma teklif ediyorum. Evet der misin? " diyor. 

    Fragmanda görüldüğü gibi çift, bir kır evinde birlikte yaşıyor ve evliliğin iniş çıkışlarını tecrübe ediyor. Bir sahnede banyoyu paylaşıyorlar, diğerinde yavaş dans ediyorlar, diğerinde ise yatak odalarında kavga ediyorlar. Sezon, hem birlikte, hem de ayrı karakterler için doğurganlık ve kişisel gelişimle mücadeleleri keşfedecek ve aynı zamanda aşk ve yaşam hakkında varoluşsal sorular soracak.

    Denise'den ikinci sezonda ayrıldığımızda, bırakın onunla evli olmayı, Alicia ile çıkmıyordu bile, bu yüzden gerçek dünyada olduğu gibi, hikayede önemli bir zaman geçtiği çok açık. "Master of None"ın ikinci sezonu Mayıs 2017'de Netflix'te yayınlandı. O zamandan beri, dizinin ortak yaratıcısı ve yıldızı Aziz Ansari, "Grace" takma adıyla internete gelen bir kadının anlattıklarının ardından tartışmalı bir #MeToo suçlamasına karıştı. Grace, bir buluşmada Ansari'nin aşırı agresif davrandığını ve kendisini seks için zorladığını söyledi. Bu hikaye, raporlama tarzı nedeniyle eleştirildi, ancak modern flörleşmede rıza ile ilgili konular hassas konular olmaya devam ediyor.

    Ansari, 2019'da Netflix'te yayınladığı stand-up komedi özel programı "Right Now"da "bu kişi böyle hissettiği için korkunç hissettiğini" söyleyerek suçlamaları ele aldı. Ansari’nin "Master of None" karakteri Dev, teaser'da kısa bir görünüm veriyor. Ayrıca, sezonun yeni yönüne yoğun bir şekilde dahil oldu, bölümleri Waithe ile birlikte yazdı ve aynı zamanda onları yönetti. Dizi bugüne kadar üç Emmy kazandı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top