Hesabım
    ABC, Suç Draması ‘Big Sky’a İkinci Sezon Onayı Verdi

    David E. Kelley dizisine devam kararı çıktı..

    ABC, David E. Kelley'den gelen suç draması “Big Sky”a ikinci sezon onayı verdi. Ek olarak, dizinin sorumlu yapımcısı Elwood Reid'in ikinci sezonun showrunnerı olacağı açıklandı. Geçmişteki çalışmaları arasında "The Chi", "The Bridge", "Hawaii Five-O" ve "Barkskins" bulunuyor. İlk sezon şu anda yayınlanmaya devam ediyor ve final 18 Mayıs'ta gerçekleşecek.

    "Big Sky", C.J. Box'ın "The Highway" kitaplarından uyarlandı. Filmde Jenny Hoyt rolünde Katheryn Winnick ve Cassie Dewell rolünde Kylie Bunbury yer alıyor. Dizide çift, Montana'da uzak bir otoyolda bir kamyon şoförü tarafından kaçırılan iki kız kardeşi aramak için bir araya geliyor. Ancak, bölgede kaybolan tek kişilerin kız kardeşler olmadığını keşfettiklerinde, başka bir kadın kaçırılmadan önce katili durdurmak için zamana karşı bir mücadeleye girişiyorlar.

    İlk sezonda ayrıca, Ronald Pergman rolünde Brian Geraghty, Denise Brisbane rolünde Dedee Pfeiffer, Danielle Sullivan rolünde Natalie Alyn Lind, Jerrie rolünde Jesse James Keitel, Rick Legarski rolünde John Carroll Lynch ve Cody Hoyt rolünde Ryan Phillippe yer alıyor. Kelley diziyi yarattı, Reid ve Ross Fineman'la birlikte yönetici yapımcı olarak da görev yapıyor.

    20th Television, A + E Studios'la birlikte prodüksiyonu yapıyor. "Big Sky" yenilemesinin haberi, ABC'nin Freddie Highmore'un başrol oynadığı "The Good Doctor" adlı tıp dramasının da yenilenmesini duyurmasından kısa bir süre sonra gelmiş oldu. Geri dönmesi beklenen diğer ABC dizileri arasında "A Million Little Things", "Grey’s Anatomy", "Rebel", "Station 19" ve "The Rookie" bulunuyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top