Hesabım
    American Horror Story Spin-Off Dizisinden Teaser!

    American Horror Stories antoloji dizisinden teaser paylaşıldı!

    Ryan Murphy'nin yaratıcısı olduğu American Horror Story dizisi, American Horror Stories antoloji serisi ile kaldığı yerden devam ediyor. FX kanalında yıllardır devam eden American Horror Story, her sezonunda farklı bir hikayeyi ekrana taşıyordu. Şimdi ise spin-off ile Temmuz ayı içerisinde izleyicilerinin karşısına çıkacak.

    American Horror Stories'in yönetmenliğinde, American Horror Story'de onlarca farklı karakteri canlandıran Sarah Paulson'ın imzası bulunuyor.  Ryan Murphy, Brad Falchuk, Alexis Martin Woodall, John J. Gray ve Manny Coto, 20th Television bünyesinde dizinin prodüksiyon ekibini oluşturuyor. American Horror Stories, "Summer of Horror" teması altında hayata geçirildi. Bu sırada American Horror Story: Double Feature'ın Ağustos ayı içerisinde FX'teki yerini alması planlanıyor.

    American Horror Stories'te Rubber Man ve Rubber Woman'ın yer alacağı biliniyor. Bu karakteri American Horror Story'nin ilk sezonunda izleme şansı yakalamıştık. Murder House'tan karakterleri sonraki sezonlarda görmüştük. Şimdi birkez daha yeni korkunç kahramanlar ve eskileri bir araya geliyor. Dizide Matt Bomer, Billie Lourd, Danny TrejoParis JacksonNaomi GrossmanKevin McHaleAmy Grabow gibi oyuncular yer alacak.

    Antolojide, her bölüm farklı bir hikaye anlatılacak. American Horror Stories, 15 Temmuz'dan itibaren FX ekranlarında olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top