Hesabım
    What We Do In The Shadows'un 3. Sezonundan Teaser!

    Popüler mockumentary dizisi What We Do In The Shadows, kaldığı yerden devam ediyor.

    FX'in sevilen fantastik komedi türündeki mockumentary dizisi What We Do In The Shadows'un 3. sezonundan resmi bir teaser paylaşıldı. Kalabalık bir hayran kitlesi olan What We Do In The Shadows, 2 Eylül tarihinde 3. sezonuyla izleyici karşısına geçecek.

    Açıklamalara göre What We Do In The Shadows dizisinin ikinci sezonu bölüm başı 3.2 milyon kişi tarafından izlenerek başarı yakaladı. Yalnızca resmi rakamların yansıtıldığı göz önüne alınırsa, yasa dışı mecralar da katılırsa bunun kat kat fazlasının izlendiği söylenebilir. Yeni yayınlanan teaser'da Nandor'un günümüzün en önemli dijital parçalarından biri olan VR gözlükleri denediğini görüyoruz. Vampirlerimiz her geçen gün daha çok uyum sağlayamayacakları bir modernlikle karşı karşıya kalıyorlar.

    Jemaine Clement ve Taika Waititi'nin aynı adlı uzun metrajlı filmine dayanan “What We Do in the Shadows”, vampir oda arkadaşları Nandor (Kayvan Novak), Nadja (Natasia Demetriou), Laszlo (Matt Berry) ve Colin Robinson (Mark Proksch), dostları Guillermo (Harvey Guillén) yardımıyla Staten Island'ın modern dünyasında geziniyor. Orijinal filmde farklı karakterler karşımıza çıkmış ve Taika Waititi'nin de popüler bir yönetmen haline gelmesiyle kendine önemli bir hayran kitlesi yaratmıştı.

    What We Do In The Shadows'un 3. sezonunda ayrıca Beanie Feldstein, Nick KrollVanessa Bayer, Kristen Schaal, Dave Bautista, Tilda Swinton, Evan Rachel Wood, Wesley Snipes, Mark HamillCraig Robinson gibi yıldız isimler görülecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top