Hesabım
    The Last Of Us Uyarlama Dizisinden Yeni Set Görselleri!

    Pedro Pascal başrollü The Last of Us'ın çekim mekanlarından görseller!

    Dünya çapında büyük başarı yakalayan The Last of Us oyun serisi , HBO dizisine dönüştürülüyor. Pedro Pascal ve Bella Ramsey'in yıldızı olacağı The Last of Us dizisinden set görselleri paylaşıldı. Dizinin çekimleri, Calgary'de kurulan sette devam ediyor.

    Oyun stüdyosu Naughty Dog'un popüler oyunu The Last of Us oyun dünyasının yanı sıra televizyon dünyasını kasıp kavuracak gibi görünüyor. Kanada'nın Calgary şehrinde çekimleri başlayan The Last of Us'tan yeni set görselleri paylaşıldı. Birkaç haftadır süren çekimler sırasında Anna Torv'un kadroya dahil edilmesi ayrı bir heyecan yaratmıştı.

    The Last of Us'ın ne zaman HBO'da izleyici karşısına geçeceği bilinmiyor. Prodüksiyonun da 2022 yılına kadar devam edeceği söyleniyor. Oyunda hayatta tek başına kalan Joel ve 14 yaşında bir kız olan Ellie'nin hikayesi konu ediniliyor. Ellie, tüm insanlığı yok eden salgının tek çaresidir ve Joel, Ellie'yi sağ salim bilim insanlarına teslim etmelidir. Ama bilim insanlarının elinde Ellie'nin sağ kalıp kalmayacağı belli değildir. Joel, insanlığı kurtarmaktansa Ellie'yi kurtarmayı tercih edecektir.

    The Last of Us'ın başrolünde Joel rolüyle The Mandalorian'ın yıldızı Pedro Pascal ve Ellie rolüyle Game of Thrones'taki performansıyla akıllara kazınan Bella Ramsey yer alacak. Gabriel Luna Joel'in genç kardeşi Tommy'ye, Nico Parker ise Joel'in kızı Sarah'ya, Merle Dandridge Fireflies'ın lideri Marlene'e hayat verecek. Anna Torv'u ise Tess olarak izleyeceğiz. Kantemir Balagov dizinin pilot bölümünü yönetiyor. Chernobyl dizisiyle büyük başarı yakalayan Craig Mazin ve Carolyn Strauss, The Last of Us'a imzasını atıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top