Hesabım
    Netflix Dizisi "Never Have I Ever" 3. Sezon Onayı Aldı

    Amerikan gençlik dizisi Never Have I Ever, kaldığı yerden devam edecek.

    Maitreyi Ramakrishnan'ın başrolünde yer aldığı eğlenceli gençlik dizisi Never Have I Ever'dan iyi haberler geldi. Açıklamalara göre Netflix, dizinin 3. sezonu için onayı resmi olarak verdi. Haberler, Television Critics Association tarafından onaylandı.

    Netflix'in gençlere hitap eden ve sıklıkla ders verildiği görülen dizisi Never Have I Ever'ın 3. sezonuna onay verildiği duyuruldu. Dizi, Hint kökenli Amerikalı bir genç kızın, babasının vefatının ardından yaşadıklarını anlatıyor. İlk sezonda Devi'nin yaşadığı psikolojik sorunlar ve travmalar sonrasında ergenliğini yeniden yaşamaya çalışmasını izlemiştik. 2. sezonda ise Devi, 2 erkek arkadaşın arasında entrika dolu bir yıl geçirmişti. Lise hayatının gerçek aşkını keşfetmeye çalışan, bu sırada öfke nöbetleri ve bencillik krizleri geçiren Devi'nin ve 2 boyutluymuş gibi görünen arkadaşlarının maceralarını 3. sezonda izlemeye devam edeceğiz.

    Never Have I Ever'ın oyuncu kadrosunda Maitreyi Ramakrishnan, Poorna Jagannathan, Richa Moorjani, Jaren Lewison, Darren Barnet, Lee Rodriguez ve Ramona Young yer alıyor. Ayrıca anlatıcı olarak tenis yıldızı John McEnroe'nin sesini duyuyoruz. Mindy Kaling ve Lang Fisher, Never Have I Ever'ın yaratıcıları olarak yerini alıyor. Kaling ve Fisher, Netflix'in devam kararı vermesi üzerine bir açıklama yaparak teşekkürlerini iletti.

    Dizinin ilk 2 sezonu şimdilerde Netflix üzerinden izlenebiliyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top