Hesabım
    Korku Dizisi Creepshow'un 3. Sezonundan Fragman!

    Creepshow, bir Shudder orijinal dizisi olarak izleyici karşısına çıkıyor.

    Shudder'ın beğenilen korku dizisi Creepshow'un 3. sezonundan yepyeni bir fragman yayınlandı. The Walking Dead ile tanınan Greg Nicotero'nun yazdığı, yönettiği ve yapımcılığını üstlendiği Creepshow'un fragmanı bir medyum ve iki müşterisiyle başlıyor. Devamında ise klişe korku filmlerine gönderme yapıldığını görüyoruz.

    Creepshow, birbirinden farklı korku hikayelerini konu ediyor. Bir antoloji serisi olan Creepshow, 1982 yapımı klasikleşmiş korku komedi filmiyle aynı adı taşıyor. Dizinin ilk iki sezonunda Kiefer Sutherland, Ryan KwantenAli Larter ve Justin Long gibi yıldız isimler karşımıza çıkmıştı. Yeni sezonda ise oyuncu kadrosuna James Remar, Johnathon Schaech, Reid Scott, Hannah Fierman, King Bach ve Ethan Embry katılıyor.

    Creepshow'un ilk 2 sezonuna Shudder üzerinden ulaşılabiliyor. 3. sezonun 23 Eylül tarihinde prömiyerini yapması planlanıyor. Dizinin orijinal sinopsisinde şu ifadeler yer alıyor: Bir çizgi roman gerçeğe dönüşür. Cinayet, garip yaratıklar, canavarlar, açıklanamayan doğaüstü olaylar çizgi romandan çıkagelir. Ve bir sonraki sayfada karşınıza ne çıkacağınızı asla bilemezsiniz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top