Beyazperdem
    Reid Scott
    facebookTweet
    Görev Oyuncu
    Uyruk Amerikalı
    Doğum tarihi 19 Kasım 1977
    Yaş 41
    15
    yıllık kariyer
    20
    film ve dizi

    Filmografi

    Black and Blue
    Black and Blue
    5 Aralık 2019
    Gece Kuşu
    Gece Kuşu
    16 Ağustos 2019
    Veep
    Veep
    2019
    Venom: Zehirli Öfke
    Venom: Zehirli Öfke
    5 Ekim 2018
    Kapımdaki Aşk
    Kapımdaki Aşk
    21 Eylül 2018
    (Dean)
    (Dean)
    Vizyon tarihi belirsiz
    Zoo
    Zoo
    2015
    Tüm filmografisi

    Fotoğraflar

    32 Fotoğraf

    Haber

    Veep’in Altıncı Sezonundan Poster Yayınlandı
    HABERLER - Gündemdeki Diziler
    8 Mart 2017 Çarşamba
    Yorumlar
    Yorumları göster
    Back to Top