Hesabım
    Karl Urban, The Boys 3. Sezon Çekimlerinin Bittiğini Duyurdu

    The Boys, 3. sezonla ekranlara dönüş yapmaya hazır!

    Amazon yapımı The Boys dizisinin yıldız oyuncusu Karl Urban, sosyal medya üzerinden yaptığı bir paylaşımla The Boys 3. sezon çekimlerinin tamamlandığını duyurdu. Billy Butcher'ı canlandıran Urban, dizinin favori karakterlerinden birine hayat veriyor. Süper kahraman evrenine sert bir gözden bakan The Boys, yakında izleyici karşısına çıkacak.

    Eric Kripke'nin yaratıcısı olduğu The Boys ile ilgili gelişmeler var. Karl Urban yaptığı Instagram paylaşımında şu sözleri sarf etti: "The Boys 3. sezon çekimleri bitti. Tüm ekibe ve oyuncu kadrosuna acı tatlı her şey için teşekkürler. Ayrıca Amazon Prime ve SPTV prodüksiyon ekibindeki herkese COVID-19 önlemlerini sağlamak üzere sıkı çalışmaları için teşekkürler. Tabii ki Erick Kripke'ye de bu deli işi 3. sezonu hazırladığı için kocaman teşekkürler. Hepinizin bunu görmesi için sabırsızlanıyorum. Güvende kalın."

    The Boys 3. sezona Supernatural'dan tanıdığımız Jensen Ackles'ın katılması, heyecanlı bir atmosfere neden oldu. Ayrıca 3. sezonda süper kahraman olarak Sean Patrick Flannery ve Laurie Holden'ı izleyeceğiz. Dizinin esas yıldızları arasında Jack Quaid, Antony Starr, Chace Crawford, Jessie T. Usher, Tomer Capon, Laz Alonso, Karen FukuharaErin Moriarty gibi isimler bulunuyor.

    The Boys'un ilk sezonunda Hughie'nin sevgilisinin ansızın bir Sup tarafından öldürülmesi üzerine intikam almaya çalışma maceralarını izlemiştik. Yolu Billy Butcher ile kesişmiş ve ancak bu şekilde şansı yaver gitmişti. İkinci sezonda ortalık biraz daha karışmış ve işin içine yaşlanmayan Nazi süper kahraman Storm dahil olmuştu. Esas 7 kahramanımızın taraf değiştirmeye başladığını gördüğümüz ve liderlik koltuğunun sallantıya geçmesine tanık olduğumuz 2. sezon, ilk sezona göre daha durağan geçse de harika bir final bölümüyle sonlanmıştı.

    Dizinin yeni sezonu için henüz bir yayın tarihi belirlenmedi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top