Hesabım
    Ewan McGregor, Obi Wan Kenobi Dizi Çekimlerinin Bittiğini Söylüyor

    Obi Wan Kenobi dizisinin çekimleri sona erdi.

    Deborah Chow'un yönetmen koltuğuna yerleştiği Disney+ dizisi Obi Wan Kenobi'nin çekimlerinin tamamlandığı resmi olarak açıklandı. Dizinin yıldız oyuncusu Ewan McGregor, geçtiğimiz akşam Emmy Ödül Töreni'nde konuştu. Çekimlerin tamamlandığından ve Obi Wan Kenobi dizisinin hayal kırıklığı yaratmayacağından bahsetti.

    Ewan McGregor, geçtiğimiz gün düzenlenen 73. Emmy Ödül Töreni'nde Halston dizisinde sergilediği performans sayesinde ödüle layık görüldü. Oyuncu, Mini Dizi ya da Antoloji Dizisi kategorisinde En İyi Erkek Oyuncu ödülünün sahibi oldu. Variety'nin sorularını cevaplayan McGregor, şu sözleri sarf etti: "Çekimleri bitirdik ve gerçek anlamda eğlenceliydi. Deborah Chow ile çalışmaktan büyük keyif aldım. Bence hayal kırıklığı yaratmayacak. Bence iyi olacak. Çekimlerde yer alırken çok eğlendim ve harika insanlarla çalıştım. Diziyi çekerken kullandığımız yeni teknoloji bir harika ve orijinal üçlemede yer almaktan çok daha farklı bir deneyimdi."

    Obi Wan Kenobi'nin yer aldığı ilk film Star Wars Episode I: The Phantom Menace olmuştu. Darth Vader'ın çocukluğundan başlayan filmlerde Anakin Skywalker'ın Jedi ustası Obi Wan Kenobi'ydi. Ancak usta çırak ilişkisi bir süre sonra Anakin'in Obi Wan Kenobi'den nefret etmesine neden oldu ve herkesin bildiği kaçınılmaz sonra Obi Wan Kenobi'nin de katkısının olmasına neden olmuştu.

    Dizinin oyuncu kadrosunda orijinal üçlemeden de tanıdığımız Joel Edgerton ve Bonnie Piesse, McGregor'a eşlik edecek. Ayrıca Indira Varma, Moses Ingram, Simone Kessell, Sung Kang, Kumail Nanjiani, Rupert FriendBenny Safdie ve O’Shea Jackson Jr.'ı izleme şansı yakalayacağız.

    Obi Wan Kenobi dizisinin ne zaman Disney+ üzerinden izleyici karşısına geçeceği henüz bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top