Hesabım
    "Avatar 2"den Yeni Fragman!

    Merakla beklenen "Avatar: Suyun Yolu" filminden yeni bir fragman yayınlandı.

    20th Century Studios, 16 Aralık'ta vizyona girecek olan "Avatar 2" için yeni bir fragman yayınladı. Resmi adı "Avatar: Suyun Yolu" (Avatar: The Way of Water) olan film, 2154'te geçen orijinal filmin yaklaşık 10 yıl sonrasını anlatacak.

    Neytiri (Zoe Saldana) ve Jake Sully'nin (Sam Worthington) çocuklarıyla birlikte büyük bir aile olduğu filmde, bir Na'vi avatar formunda yeniden canlandırılan Albay Quaritch'in (Stephen Lang) geri dönüşünü ve Pandoralılarla karşı karşıya gelmesini göreceğiz.

    "Avatar 2"de Kate Winslet, Michelle Yeoh, Cliff Curtis, Joel David Moore, Edie Falco ve Jemaine Clement gibi yeni isimlerin yanı sıra, ilk filmde Dr. Grace Augustine karakteriyle rol alan Sigourney Weaver yeni bir karakterle geri dönüyor. Weaver filmde, Neytiri ve Jake'in çocuklarından biri olan Kiri karakterine hayat verecek.

    Etkileyici su altı görüntüleriyle dolu olan fragman, izleyicileri ilk filmde olduğu gibi görsel açıdan büyüleyici bir dünyaya davet ediyor. Filmdeki oyuncuların birçoğu, su altındaki sahnelerin çekimlerini gerçekleştirebilmek için uzmanlarla birlikte çalışarak dakikalarca nefeslerini tutmayı öğrendiler.

    2009 yapımı "Avatar"da olduğu gibi James Cameron filmi yazdı, yönetti, kurguladı ve yapımcılığını üstlendi. Jon Landau ve Peter M. Tobyansen'in de yapımcılık yaptığı filmin hikayesi Rick Jaffa, Amanda Silver, Josh Friedman ve Shane Salerno tarafından yazıldı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top