Hesabım
    Jimmy Kimmel Oscar'a Geri Dönüyor!

    95. Oscar Ödül Töreni'nin sunuculuğunu Jimmy Kimmel üstlenecek.

    Jimmy Kimmel

    Oscar ödüllerini dağıtan ABD Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi, 2023’teki ödül töreninin Jimmy Kimmel tarafından sunulacağını açıkladı. Bu, Kimmel'ın üçüncü Oscar sunuculuğu olacak. Ödül Töreni 12 Mart 2023'te gerçekleşecek.

    Kimmel 2017 ve 2018 yıllarında üstüste Oscar'lara ev sahipliği yapmıştı. 2019 - 2021 yılları arasında tören sunucusuz olarak gerçekleşti. 28 Mart'ta gerçekleşen bu yılki törenin sunuculuğunu ise Amy Schumer, Wanda Sykes ve Regina Hall üstlendi.

    ABC’de "Jimmy Kimmel Live!" adlı talk show programını sunan ve yapımcılığını üstlenen Kimmel, Akademi’nin davetini aldıktan sonra esprili bir dille teşekkür etti. Kimmel şu ifadeleri kullandı "Oscar törenini üçüncü kez sunmak için davet almam büyük bir onur veya tuzak. Her iki durumda da, herkes 'hayır' dedikten sonra, çabucak bana sordukları için Akademi'ye minnettarım."

    Oscar sunuculuğu için başka hangi isimlerle görüşüldüğüne dair resmi bir bilgi yok, ancak doğrulanmayan söylentiler, tören yapımcılarının Chris Rock ile görüştüğü yönündeydi. 94. Oscar Ödül Töreni'nde, En İyi Belgesel kategorisini sunmak için sahneye çıkan komedyen ve sunucu Chris Rock, yaptığı bir espri sonucunda Will Smith tarafından tokatlanmıştı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top