Hesabım
    Julianne Moore ve Finn Wolfhard'lı "When You Finish Saving the World"ten İlk Fragman!

    Filmin yönetmenliğini Jesse Eisenberg, yapımcılığını ise Emma Stone üstleniyor.

    A24, Jesse Eisenberg'in ilk yönetmenlik denemesi olan “When You Finish Saving the World”ün ilk fragmanını yayınladı. Filmin başrollerini Oscar'lı oyuncu Julianne Moore ve Stranger Things yıldızı Finn Wolfhard paylaşıyor.

    Sancılı bir büyüme hikayesi anlatan film, gergin bir anne olan Evelyn ile bir zamanlar paylaştıkları bağı kaybetmiş olan genç oğlu Ziggy arasındaki yabancılaşmış ilişkiye odaklanıyor. Evelyn bu nedenle koruma evindeki mütevazi bir gence ebeveynlik yapmaya çalışırken, Ziggy okulda hoşlandığı kızın peşinde koşarak hayattaki yerini bulmaya çalışıyor.

    "When You Finish Saving the World" dünya prömiyerini Sundance Film Festivali'nde yaptı ve hem ilk kez kamera arkasına geçen Jesse Eisenberg'in yönetmenliği hem de Julianne Moore ve Finn Wolfhard'ın performansları beğeni topladı. Eisenberg filmin senaryosunu da kendisi kaleme aldı. Filmin yapımcılığını üstlenen isimler arasında, Fruit Tree yapım şirketi ile Emma Stone da yer alıyor.

    Ziggy'nin hayatında müziğin bir büyük önemi var ve filmin fragmanı da bunu vurguluyor. Jesse Eisenberg, senaryoyu kaleme almasının ve yönetmenlik yapmasının yanı sıra filmdeki orijinal şarkıları da yazdı. Eisenberg şarkılar için Wolfhard ve Oscar adayı müzisyen Emile Mosseri ile birlikte çalıştı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top