Hesabım
    Sony'nin Spider-Man Evreni "Hypno-Hustler" Filmiyle Büyüyor

    Filmin başrolünü Donald Glover üstlenecek.

    .

    Donald Glover (Atlanta), Spider-Man kötü adamı Hypno-Hustler'a dayanan bir filmin yıldızı ve yapımcısı olarak Sony Pictures'ın giderek büyüttüğü Spider-Man evrenine katılmaya hazırlanıyor. Senaryosu veya yönetmeni olmayan proje şimdilik ilk aşamalarında. Filmin senaryosunu yazmak için Myles Murphy (Eddie Murphy'nin oğlu) ile anlaşıldı.

    Marvel çizgi romanlarında ilk olarak 1978'de ortaya çıkan Hypno-Hustler, kurbanlarını gitarıyla hipnotize etme yeteneğiyle birlikte Örümcek-Adam'ın diğerlerinden belirsiz kötü adamlarından biridir. Hypno-Hustler, gündüzleri Antoine Desloin olarak bilinir ve Mercy Killers adlı bir grubun solistidir. Bu grup müziklerini seyircilerini soymak için kullanır.

    Sony'nin tüm canlı aksiyon Marvel filmlerinde olduğu gibi, Örümcek-Adam'ın kendisi projenin bir parçası olmayacak. Ancak, Donald Glover, yazar Marc Bernardin'in Örümcek Adam'ın beyaz olması için hiçbir neden olmadığına işaret eden 2010 tarihli bir makalesinden bu yana, hayranların favori olarak gösterdiği olası Spider-Man aktörlerinden biri olduğundan, film Spider-Man hayranları için dikkate değer bir proje. Donald Glover, ayrıca Tom Holland'ın ilk solo Spider-Man filmi olan "Spider-Man: Homecoming"de Aaron Davis olarak kısa bir rol üstlenmişti.

    Sony, film hakları kendi elinde olan Spider-Man karakterlerine dayalı evrenine ilk olarak 2018'de "Venom" ile başladı. Tom Hardy'nin başrolü üstlendiği filmin ikincisi de izleyiciyle buluşurken, 2022'de bu evrene Jared Leto'lu "Morbius" karakteri katıldı. Sırada ise 2023'te vizyona girecek olan Aaron Taylor-Johnson'lı "Kraven the Hunter" ve 2024'te seyirciyle buluşması beklenen Dakota Johnson'lı "Madame Web" var.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top