Hesabım
    "Mafia Mamma" Fragman: Toni Collette ve Monica Belluci'den Komedi Filmi Geliyor

    Banliyöde yaşayan sıradan bir anne, İtalyan suç hanedanını miras alırsa ne olur?

    Başrolünü Akademi Ödülü adayı Toni Collette'in üstlendiği suç komedisi "Mafia Mamma"dan yeni bir fragmanı yayınlandı. "Sıradan bir anne, görüşmediği büyükbabasının İtalya'daki suç hanedanını miras alırsa ne olur?" sorusunu soran film Catherine Hardwicke tarafından yönetildi.

    Hayatındaki zorlukların üstesinden gelmeye çalışan yalnız bir anne olan Kristin (Colette), büyükbabasının vefat ettiğini öğrenir ve İtalya'daki cenazeye katılmak için yola çıktığında, hayatının değişmek üzere olduğundan bihaberdir. Yolculuk onun için güzel geçer ancak büyükbabasının cenazesi bir silahlı çatışmaya dönüştüğünde hayatını değiştirecek gerçekleri öğrenir. Kristin sadece cenazeye katılmak için değil, Calabria'daki en şiddetli Mafya ailesinin yeni patronu olmak için oradadır.

    Filmin fragmanında, firmanın güvenilir danışmanı Bianca (Monica Bellucci), Colette'e suikast girişimlerinden kaçarken, rakip gangsterlerle toplantılar yaparken ve bir bölge savaşında bir şeyleri havaya uçururken, aile şirketinin nasıl yönetileceği konusunda rehberlik ediyor.

    Mafya üyelerinden biri, "O bir kütüphaneci gibi giyinmişken biz nasıl güçlü görüneceğiz?" diye soruyor, daha da kötüsü, Kristin "The Godfather"ı bile izlememiş... Ancak yanan bir binadan kendini beğenmiş bir şekilde uzaklaşan çetenin muzaffer görüntüsü, yine de iyi durumda olduklarını gösteriyor.

    "Mafia Mamma"da ayrıca Giulio Corso, Francesco Mastroianni, Alfonso Perugini, Sophia Nomvete, Eduardo Scarpetta ve Tommy Rodger rol alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top