Hesabım
    "Monk" Film Olarak Geri Dönüyor!

    Tony Shalhoub, obsesif kompulsif dedektifi bir kez daha canlandıracak.

    .

    Peacock, 2002-2009 yılları arasında sekiz sezon boyunca süren USA Network dizisi "Monk"a dayanan yeni bir filme yeşil ışık yaktı. Birden fazla Emmy ödülü olan Tony Shalhoub, film için ikonik obsesif kompulsif dedektif rolünü yeniden canlandıracak.

    "Mr. Monk's Last Case" (Mr. Monk'un Son Vakası) adındaki filmi, dizinin yaratıcısı Andy Breckman yazacak, yönetmenliği ise dizinin 35 bölümünü yöneten Randy Zisk üstlenecek.

    Eski kadro üyeleri Ted Levine, Traylor Howard, Jason Gray-Stanford, Melora Hardin ve Hector Elizondo'nun rollerine geri döneceği bildiriliyor. Filmin hikayesi Monk'un sevgili üvey kızı ve gazeteci Molly'nin düğününde geçecek ve Monk, Molly'nin de dahil olduğu çok kişisel bir vakayı çözmeye çalışacak.

    2000'lerin başında USA Network için bir dizi patlamasının yaşanmasını sağlayan "Monk" eleştirel açıdan başarılı olduğu kadar izleyicilerin de gözdesiydi. 2009'daki final bölümü dokuz milyondan fazla izleyici çekti, ki bu kısa bir süre sonra "The Walking Dead" gelene kadar, reklam destekli kablolu televizyondaki en yüksek izleyici oranıydı.

    "Monk" dizisi ülkemizde de "Galip Derviş" adıyla uyarlandı ve başroldeki dedektifi Engin Günaydın canlandırdı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top