Hesabım
    Natalie Portman "Star Wars"a Dönmeye Hazır

    "Hiç kimse benden geri dönmemi istemedi ama ben buna açığım."

    Disney

    George Lucas'ın öncül Star Wars üçlemesinde Anakin Skywalker'ın kalbini kazanan Padmé Amidala olarak rol alan Natalie Portman, GQ dergisine verdiği röportajda "Star Wars" dünyasına geri dönmeye açık olduğunu söyledi.

    Bir hayranı onun seriye geri dönme ihtimalini ortaya attığında Portman "Bu konuda hiçbir bilgim yok. Hiç kimse benden geri dönmemi istemedi ama ben buna açığım" dedi.

    Padmé, "Sith'in İntikamı"nda Luke ve Leia'yı doğururken öldü, ancak "Star Wars" serisi daha önce uzun süredir ölü olduğu varsayılan karakterleri geri getirmişti. "Phantom Menace"in kötü adamı Darth Maul'un "Solo: A Star Wars Story"de tekrar ortaya çıktı.

    Portman'ın Marvel Sinematik Evreni'ne geri dönüp Chris Hemsworth'ün Thor'una eşlik ettiği "Thor: Love and Thunder"ın yönetmeni Taika Waititi, geçtiğimiz yaz filmin tanıtım turlarında, Natalie Portman'a geliştirmekte olduğu Star Wars filminde oynayıp oynamayacağını sorduğunu anlatmıştı. Waititi açıkça Portman'ın hali hazırda bu seride rol aldığını unutmuştu.

    Portman, GQ'ya bu konuda şunlar söyledi: "[Unuttuğunu] söylüyor çünkü bana bir 'Yıldız Savaşları' filminde yer almak isteyip istemediğimi sordu ve ben de 'zaten yer aldım' dedim. Şaka yaptığını sandım. O öyle bir şakacı ki, bunun bir şaka olduğunu düşündüm. Ve daha sonra bir röportajda sonradan utandığını söyledi."

    İptal edilen birçok Star Wars filmine karşın, Waititi'nin filmi hala geliştirme aşamasında. Yönetmen geçtiğimiz yıl Total Film'e verdiği bir röportajda var olan karakterin ve hikaye çizgilerinin dışında bir film yapmak istediğini belirtmişti.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top