Hesabım
    Mayday: Ryan Reynolds ve Kenneth Branagh'dan Aksiyon Filmi Geliyor

    Aksiyon macera filmi "Mayday"in başrolleri belli oldu.

    Beyazperde

    Ryan Reynolds ve Kenneth Branagh, Apple Original Films ve Skydance'ın yeni aksiyon - macera filmi "Mayday" için bir araya geliyor. Film, “Game Night” ve “Dungeons and Dragons: Honor Between Thieves” filmlerine imza atan Jonathan Goldstein ve John Francis Daley tarafından yönetilecek.

    "Mayday"in konusu hakkındaki detaylar şimdilik gizli tutuluyor. Film, senaryoyu da yazan Goldstein ve Daley'in bu yılın başlarında Skydance'a sunduğu orijinal fikre dayanıyor. İkili senaryo ve yönetmenliğin yanı sıra Ryan Reynolds ile birlikte yapımcılığı da üstlenecek.

    Şu anda Londra'da "Deadpool 3" filminin çekimlerini gerçekleştiren Reynolds'ın Deadpool devam filminden hemen sonra "Mayday"in setine devam etmesi bekleniyor. Aktör, geçtiğimiz yıl sonunda yayınlanan "Spirited" adlı müzikal komedide Apple ile Netflix bilim kurgusu "The Adam Project"te ise Skydance ile çalışmıştı.

    Akademi ödüllü Branagh, önümüzdeki ay vizyona girecek Christopher Nolan filmi "Oppenheimer" ile izleyici karşısına çıkacak. Aktör, senarist ve yönetmen Branagh aynı zamanda sonbaharda vizyona girecek Agatha Christie uyarlaması "A Haunting in Venice"te Dedektif Hercule Poirot rolünü yineleyecek.

    "A Haunting in Venice" Fragman: Dedektif Poirot Geri Dönüyor!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top