Hesabım
    Jennifer Lawrence "Açlık Oyunları" Serisine Geri Dönmek İstiyor

    Lawrence, Katnis rolüne geri dönme potansiyeli hakkında olumlu konuştu.

    Lionsgate

    Oscar ödüllü aktris Jennifer Lawrence, "Açlık Oyunları" serisindeki Katniss Everdeen rolüne geri dönmeye hazır olduğunu söyledi.

    Yeni komedi filmi "No Hard Feelings"in tanıtımını yaparken video röportajında ​​Variety ile konuşan Lawrence, role geri dönme potansiyeli sorulduğunda "Aman Tanrım - kesinlikle! Katniss bir gün hayatıma geri dönebilseydi, %100." diyerek heyecanla yanıt verdi. Daha sonra kamera dışına bakan oyuncu "Yapımcı ortağım az önce kalbini tuttu." diye ekledi.

    Lawrence, 2012-2015 yılları arasında her yıl yayınlanan dört Açlık Oyunları filminde başrol oynadı. Seride ayrıca Liam Hemsworth, Josh Hutcherson, Stanley Tucci, Elizabeth Banks, Donald Sutherland, Julianne Moore, Woody Harrelson, Mahershala Ali, Lenny Kravitz, Jeffrey Wright, Sam Claflin, Natalie Dormer ve merhum Philip Seymour Hoffman'dan oluşan zengin bir kadro vardı.

    İlk filmin yönetmenliğini Gary Ross üstlenirken, serinin devam filmlerinde yönetmen koltuğuna Francis Lawrence geçti. Lawrence aynı zamanda, 17 Kasım'da vizyona girecek olan "Açlık Oyunları: Kuşların ve Yılanların Şarkısı" adlı prequel filmini de yönetti. Başrollerini Tom Blyth ve Rachel Zegler'ın üstlendiği film, Panem'in zalim başkanı Coriolanus Snow'un 18 yaşında olduğu dönemi anlatacak.

    Yeni Açlık Oyunları Filminden İlk Fragman Yayınlandı: "The Ballad of Songbirds and Snakes"

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top