Hesabım
    "Görevimiz Tehlike" Serisinin Finali Beklediğimiz Kadar Yakın Değil

    Görevimiz Tehlike serisinin final planları askıya alındı.

    Paramount Pictures

    Yıllarca süren çalışmaların ardından, Tom Cruise liderliğindeki “Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One” nihayet izleyicilerle buluşuyor.

    14 Temmuz'da vizyona girecek olan film, Görevimiz Tehlike serisinin 7. filmi olarak, iki filmlik bir finalin ilk ayağı olacak. Bir sonraki film "Dead Reckoning - Part Two" ise 2024 Haziran'ında vizyona girerek Tom Cruise'u son kez Ethan Hunt olarak beyaz perdeye taşıyacak. Ya da en azından yakın bir zamana kadar plan buydu...

    Ama şimdi, Görevimiz Tehlike için final planları askıya alınmış gibi görünüyor. Fandango'nun her iki filmin de yönetmenliğini üstlenen Christopher McQuarrie ile yaptığı yeni bir röportaja göre seri devam edecek:

    "#MissionImpossible yönetmeni Christopher McQuarrie, Fandango'ya #DeadReckoning 1. ve 2. bölümlerin serinin sonu olmadığını ve bundan sonra ne olacağı konusunda şimdiden fikirleri olduğunu söylüyor."

    Görünüşe göre Cruise yakın zamanda durmayı planlamıyor. Aktörün en çılgın aksiyon sahnelerine ev sahipliği yapan film, 156 dakikalık süresiyle serideki en uzun film olacak. Filmde Cruise'a Rebecca Ferguson, Simon Pegg, Hayley Atwell, Ving Rhames, Vanessa Kirby, Pom Klementieff gibi isimler eşlik ediyor.

    Tom Cruise, Sinema Tarihinin En Tehlikeli Sahnesini Çekti

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top