Filmleri oyla!
Beyazperdem
    Rebecca Ferguson
    facebookTweet
    Görev Oyuncu
    Gerçek adı:

    Rebecca Louisa Ferguson Sundström

    Uyruk İsveçli
    Doğum tarihi 19 Ekim 1983
    Yaş 36
    15
    yıllık kariyer
    17
    film ve dizi

    Biyografi

    19 Ekim 1983’de İsveç’te dünyaya geldi. Mission: Impossible 5 ve 6, Despite the Falling Snow, The Red Tent, Hercules, The White Queen, The Girl on the Train gibi birçok yapımda yer aldı. Görevimiz Tehlike serisi ile uluslararası üne kavuştu.

    Filmografi

    Mission: Impossible 8
    Mission: Impossible 8
    4 Kasım 2022
    Mission: Impossible 7
    Mission: Impossible 7
    19 Kasım 2021
    Reminiscence
    Reminiscence
    16 Nisan 2021
    Dune
    Dune
    18 Aralık 2020
    Doktor Uyku
    Doktor Uyku
    22 Kasım 2019
    Kral Olacak Çocuk
    Kral Olacak Çocuk
    Vizyon tarihi belirsiz
    Tüm filmografisi En iyi film ve diziler

    Fotoğraflar

    79 Fotoğraf

    Haber

    "Mission Impossible 7" İçin Çekimler Başladı mı?
    HABERLER - Gündemdeki Filmler
    18 Mart 2020 Çarşamba
    Shea Whigham, Mission: Impossible'ın Gelecek İki Filminde Yer Alacak
    HABERLER - Sanatçılar
    21 Aralık 2019 Cumartesi
    Sevilen oyuncu serinin önümüzdeki filmleri için el sıkıştı..
    Hugh Jackman ve Rebecca Ferguson "Reminiscence" Kadrosunda!
    HABERLER - Sanatçılar
    31 Ocak 2019 Perşembe
    Bilim kurgu türündeki Reminiscence'nin başrolü Hugh Jackman ve Rebecca Ferguson olacak.
    13 Sanatçı haberleri
    Yorumlar
    Yorumları göster
    Back to Top