Beyazperdem
Rebecca Ferguson
facebookTweet
Görev Oyuncu
Gerçek adı:

Rebecca Louisa Ferguson Sundström

Uyruk İsveçli
Doğum tarihi 19 Ekim 1983
Yaş 34
13
yıllık kariyer
10
film ve dizi

Biyografi

19 Ekim 1983’de İsveç’te dünyaya geldi. Mission: Impossible 5 ve 6, Despite the Falling Snow, The Red Tent, Hercules, The White Queen, The Girl on the Train gibi birçok yapımda yer aldı. Görevimiz Tehlike serisi ile uluslararası üne kavuştu. Daha fazlası

Filmografi

Mission: Impossible 6
Mission: Impossible 6
27 Temmuz 2018
Hayat
Hayat
24 Mart 2017
Kardan Adam
Kardan Adam
17 Kasım 2017
Muhteşem Showman
Muhteşem Showman
29 Aralık 2017
Florence
Florence
23 Aralık 2016
Trendeki Kız
Trendeki Kız
7 Ekim 2016
Tüm filmografisi film için filmografisini oyla!

Fotoğraflar

66 Fotoğraf

Haber

Meryl Streep'li Florence Kulaklarınızın Pasını Silecek!
HABERLER - Gündemdeki Filmler
23 Aralık 2016 Cuma
Gyllenhaal, Ferguson ve Reynolds'lı Life Posteri Geldi!
HABERLER - Fotoğraf & Videolar
16 Aralık 2016 Cuma
Merakla beklenen bilim-kurgudan yepyeni görüntüler geldi.
Rogue Nation Filminin Türkçe Afişi Yayınlandı!
HABERLER - Fotoğraf & Videolar
5 Temmuz 2015 Pazar
Görevimiz Tehlike serisinin son filminin Türkçe afişi görücüye çıktı!
7 Sanatçı haberleri
Yorumlar
Yorumları göster
Back to Top