Hesabım
    "The Flash"ın Alternatif Sonları Açıklandı

    Yönetmen Andy Muschietti, seyircileri şaşırtan sürpriz final sahnesinden önce planlanan diğer final sahnelerini anlattı.

    Warner Bros.

    "The Flash" hakkında süprizbozan içerir.

    Geçtiğimiz cuma günü vizyona giren "The Flash" beklenmeyen bir sonla izleyicileri oldukça şaşırttı. Filmin son sahnesinde, Barry Allen (Ezra Miller) nihayet kendi evrenine döndüğünü ve Ben Affleck'in canlandırdığı Bruce Wayne ile karşılaşacağını düşünüyordu. Ancak karşısına çıkan George Clooney'den başkası değildi.

    Clooney, 1997'de vizyona giren ve çok kötü eleştiriler alan “Batman & Robin”de rol aldıktan yirmi beş yılı aşkın bir süre sonra role geri döndü. Söz konusu sahne, yalnızca birkaç telefon görüşmesinin ardından, Ocak ayında yarım günde çekildiği için stüdyo altı aya yakın bir süre bu rolü gizli tutmayı başardı.

    THR ile konuşan yönetmen Andy Muschietti, bunun aslında film için hazırlanmış üçüncü son olduğunu açıkladı.

    Filmin planlanan ilk sonu, Warner Bros.'un Snyder-Verse'i sıfırlamak ve "Crisis on Infinite Earths" çizgi romanındaki olaylara gidecek yeni bir evren yaratmak için harekete geçtiği Toby Emmerich - Walter Hamada döneminde hazırlanmıştı. "The Flash"ın ana çekim süresinde çekilen bu sonda Barry mahkeme merdivenlerinden inerken Supergirl (Sasha Calle) ve Batman (Michael Keaton) ile karşılıyor yani zaman çizelgesini sandığı gibi sıfırlamadığını fark ediyordu.

    Warner Bros.

    Ardından Discovery ve Warner Bros. birleşmesi yaşandı. Emmerich ve Hamada görevden alındı ​​ve mevcut Warner Bros. Pictures başkanları Michael De Luca ve Pamela Abdy kendi planlarıyla göreve getirildi. Onların hazırladığı ikinci sonda Supergirl'e Henry Cavill'in Superman'i, Gal Gadot'nun Wonder Woman'ı ve Keaton'ın Batman'i katılıyordu. Bu final sahnesi, geçen yıl Eylül ayında çekildi.

    Sonra Kasım ayında DC'nin James Gunn - Peter Safran döneminin duyurusu geldi. Bu ikilinin kendi planları vardı ve buna, bir sonraki Henry Cavill'li Superman filmini ve Gadot liderliğindeki üçüncü "Wonder Woman" projelerinin hurdaya çıkarılması da dahildi ve böylece herkesin dahil olduğu son sahne artık gereksiz ve anlamsızdı.

    Alternatifler aradılar ama ana fikri korumak istediler: Barry Allen her şeyin yolunda olduğunu düşünür ama son anda mahvolduğunu anlar. Bu fikri eğlenceli bir şekilde filme taşımak için, Clooney ve temsilcisine büyük kısmı bitmiş film gösterildi ve filmin bir parçası olmayı kabul edecek kadar beğendiler.

    Warner Bros.

    Warner, ekran testi yapmadan ve Nisan ayındaki CinemaCon'da göstermeden sonunu bir sır olarak sakladı. Yeni son, yapımcılar dışında ilk kez 4 Haziran haftası basın gösterimleri sırasında görüldü.

    Sonuç, filmin en çok konuşulan unsurlarından biri haline geldi ve bariz bir soruya yol açtı: Muschietti'nin "Batman: The Brave and the Bold"u yöneteceğini de düşünürsek, Clooney yeni DCU'nun Batman'i olarak kalmaya devam edecek mi?

    James Gunn bu soruyu soran bir Twitter kullanıcısına "Kesinlikle hayır" diyerek yanıt verdi ve rolü üstlenecek oyuncunun daha önce Batman'i oynamamış bir isim olacağını vurguladı. Batman'i kim canlandıracağını büyük bir merakla bekliyoruz ama sırada önce, DCU'nun ilk filmi olan "Superman: Legacy"nin oyuncu kadrosu var...

    "Superman: Legacy" Başrolleri İçin Finalistler Belirlendi

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top