Filmleri oyla!
Beyazperdem
    Michael Keaton
    facebookTweet
    Görev Oyuncu, Tema müziği sanatçısı, Yapımcı
    Gerçek adı:

    Michael Douglas

    Uyruk Amerikalı
    Doğum tarihi 5 Eylül 1951 (Robinson Township, Allegheny County, Pennsylvania, Pensilvanya, ABD)
    Yaş 69
    41
    yıllık kariyer
    36
    film ve dizi

    Filmografi

    Flash
    Flash
    4 Kasım 2022
    Morbius
    Morbius
    19 Mart 2021
    Dumbo
    Dumbo
    5 Nisan 2019
    Suikastçı
    Suikastçı
    15 Eylül 2017
    Founder
    Founder
    3 Mart 2017
    Imagine Agents
    Imagine Agents
    Vizyon tarihi belirsiz
    Tüm filmografisi En iyi film ve diziler

    Bonus videolar

    Şaşırtan Birliktelikler! 0:52

    Fotoğraflar

    173 Fotoğraf

    Haber

    Rosario Dawson, Hulu Draması "Dopesick"in Kadrosunda!
    HABERLER - Gündemdeki Diziler
    23 Ekim 2020 Cuma
    Michael Keaton, "The Flash"te Rol Alacağını Doğrulamadı
    HABERLER - Sanatçılar
    23 Ekim 2020 Cuma
    Michael Keaton, henüz anlaşma yapılmadığını söylüyor.
    Peter Sarsgaard, Hulu Dizisi "Dopesick"in Kadrosuna Katıldı
    HABERLER - Gündemdeki Diziler
    11 Eylül 2020 Cuma
    Dizi, yakın dönemi etkileyen Opioid Krizi'ne odaklanacak
    35 Sanatçı haberleri
    Yorumlar
    Yorumları göster
    Back to Top