Hesabım
    Jensen Ackles Batman Rolüne Talip!

    "Supernatural" yıldızı DCU'nun yeni Batman'i olmaya göz kırpıyor...

    Beyazperde

    DC Studios başkanları James Gunn ve Peter Safran'ın DCU'nun yeni projelerini tanıtmasından bu yana, Superman, Batman gibi çok iyi bilinen ve defalarca farklı isimler tarafından canlandırılan süper kahramanlara hayat verecek isimler büyük bir merak konusu.

    Superman oyuncusu için seçmelerin sonuçlanması çok yakın ancak bu evrenin ilk Batman filmi olan "The Brave and the Bold"da Kara Şövalye'ye kimin hayat vereceği konusunda henüz herhangi bir ipucu yok.

    Hayranların Batman rolünde görmeyi istediği isimlerden biri uzun süredir Jensen Ackles. Uzun soluklu "Supernatural" dizisindeki Dean Winchester rolüyle tanınan Ackles'a, İtalya'da düzenlenen bir etkinlikte Batman'i oynamayı isteyip istemediği soruldu. Aktör "Yani, yapabilir miyim? Elbette. Bunu yapmak ister miydim? Evet." dese de DC Studios'ta kimseyle herhangi bir konuşma yapmadığını vurguladı.

    "Tüm zamanların en sevdiğim süper kahramanını oynama fikrini düşünür müyüm? Hayır, almayayım. Çok fazla iş gibi görünüyor, biliyorsun. Bir yarasa kıyafeti giyip bir süper kahraman olmalısın," diye şaka yapan Ackles son noktayı "Çok isterim. Beni kaydettirin." diyerek koydu.

    Ackles'ın hayranı olduğu kahramanı canlandırma şansını bulup bulmayacağını bilmiyoruz ama kendisi şimdiye kadar bazı animasyon filmlerinde Batman'e sesiyle hayat verdi bile. James Gunn, "The Flash"ın ardından ortaya atılan bazı iddialara karşılık olarak, role seçilecek ismin daha önce Batman'i hiç oynamamış birisi olacağını belirtmişti. Bu durumda seslendirme konusu Ackles için bir avantaj mı yoksa dezavantaj mı olacak, bunu zaman gösterecek.

    "The Flash"ın Alternatif Sonları Açıklandı

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top