Hesabım
    "Beterböcek 2"den Jenna Ortega ve Winona Ryder'a İlk Bakış!

    "Bettlejuice" devam filminin çekimleri İngiltere'de gerçekleştiriliyor.

    Beyazperde

    Winona Ryder ve Jenna Ortega, People Magazine tarafından "Beetlejuice" (Beterböcek) devam filminin setinde görüntülendi. Filmin çekimleri, Birleşik Krallık'ta Hertfordshire'da devam ediyor.

    Görüntülerde Jenna Ortega'nın beyaz bir gelinlik giydiği dikkat çekiyor, ancak elbisenin eteklerinde kan gibi de görünen pembe tonlar var. Winona Ryder, orijinal filmdeki Lydia rolüne geri dönerken, Jenna Ortega Lydia'nın kızına hayat verecek.

    People

    Sahne Ortega'nın düğünü gibi duruyor ve Winona Ryder'ın bu sahnede, orijinal filmde Beetlejuice (Michael Keaton) ile anlaşma yapmaya zorlandığında giydiği çok katlı kırmızı elbise yerine daha geleneksel bir elbise giydiği belirtiliyor.

    People

    Tim Burton'ın yönetmen koltuğuna geri döndüğü film için Michael Keaton da ikonik Beetlejuice rolüne geri dönüyor. "Beetlejuice 2" 20 yaşındaki Jenna Ortega'nın Tim Burton ile çalıştığı ikinci proje olacak. İkili ilk olarak Netflix'in hit dizisi "Wednesday" için bir araya gelmişti.

    Filmde ayrıca, Beetlejuice'ın eşi olarak Monica Bellucci ve ölüler diyarındaki bir yetkili olarak Willem Dafoe yer alıyor. Oyuncu kadrosunda açıklanan ilk isimlerden biri olan Justin Theroux'un rolü ise hala gizliliğini koruyor.

    "Beetlejuice 2" 6 Eylül 2024'te vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top