Hesabım
    Michael Mann ve Adam Driver'ın "Ferrari"si İçin Vizyon Tarihi Belirlendi

    Film, Enzo Ferrari'nin hayatına ve karısı Linda ile olan tutkulu ilişkisine odaklanıyor.

    .

    Aslında bu yaz izleyicilerle buluşması beklenen ancak dağımcı STX Stüdyosu'nun batmasıyla geleceği belirsizleşen "Ferrari" filminin ABD'deki dağıtım haklarını Neon satın aldı ve filmi Noel gününde yani 25 Aralık'ta yayınlayacağını açıkladı.

    "Heat", "The Last of the Mohicans", "Collateral" gibi klasiklere imza atan Michael Mann'in sekiz yıl sonra yönettiği ilk film olan "Ferrari"de, Enzo Ferrari'ye Adam Driver hayat veriyor. Enzo'nun tutkulu bir aşk yaşadığı eşi Laura Ferrari rolünde ise Penelope Cruz var.

    Hikaye 1957 yazında geçiyor ve Enzo Ferrari'nin şirket iflasının, fırtınalı bir evliliğin ve oğlunun ölümünün eşiğindeki mücadelesini anlatıyor. Bu arka plana karşı, Ferrari her şeyi tek bir yarışa yatırıyor - İtalya'daki 1.000 millik Mille Miglia.

    Filmin bestecisi Daniel Pemberton kısa bir süre önce Collider ile konuştu ve filmin izleyicileri "gerçekten de motor yarışlarının çılgınlığının içine soktuğunu" söyledi, üstelik sadece heyecan açısından değil, risk açısından insanların hayatlarına kattığı bedel de dahil: "O dönemde, arkadaşlar sürekli ölüyor. Film, yarışmak kadar çok kederi de ele alıyor.”

    90 milyon dolar bütçeli "Ferrari"nin oyuncu kadrosunda ayrıca Shailene Woodley, Jack O’Connell, Sarah Gadon, Patrick Dempsey ve Gabriel Leone yer alıyor. Büyük bir Oscar yarışçısı olması beklenen filmin ülkemizdeki vizyon tarihi henüz belli değil.

    Guy Ritchie ve Michael Mann Filmleri Arafta Kaldı

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top