Beyazperdem
    Michael Mann
    facebookTweet
    Görev Senarist, Yönetmen, Yapımcı Daha fazlası
    Uyruk Amerikalı
    Doğum tarihi 5 Şubat 1943
    Yaş 76
    43
    yıllık kariyer
    25
    film ve dizi

    Filmografi

    Asfaltın Kralları
    Asfaltın Kralları
    14 Kasım 2019
    Mumya
    Mumya
    9 Haziran 2017
    Hacker
    Hacker
    16 Ocak 2015
    Luck
    Luck
    2011
    Halk Düşmanları
    Halk Düşmanları
    10 Temmuz 2009
    Tüm filmografisi En iyi film ve diziler

    Fotoğraflar

    10 Fotoğraf

    Haber

    Christian Bale, Enzo Ferrari’yi Canlandıracak!
    HABERLER - Yapım Aşamasında
    21 Ağustos 2015 Cuma
    Michael Mann ve Chris Hemsworth Bir Arada!
    HABERLER - Fotoğraf & Videolar
    28 Eylül 2014 Pazar
    Mann'in son filmi Blackhat'in ilk fragmanı yayınlandı!
    Chris Hemsworth ve Michael Mann Aynı Projede
    HABERLER - Yapım Aşamasında
    15 Şubat 2013 Cuma
    İkili siber saldırılara odaklanacak...
    6 Sanatçı haberleri
    Yorumlar
    Yorumları göster
    Back to Top