Hesabım
    "Blue Beetle"dan Yeni Fragman: DC'nin Yeni Dönemi Başlıyor

    Blue Beetle, yenilenen DC Evreni'nin ilk kahramanı olacak.

    Warner Bros., DC Comics uyarlaması "Blue Beetle"dan ikinci resmi fragmanı yayınladı. Film, James Gunn'ın DC Evreni'nin başına geçmesinden önce planlanmış olsa da önceki DC filmleriyle bağlantısı olmadığından yeni evrenin bir parçası olarak değerlendiriliyor. Gunn da resmen "Superman: Legacy" ile başlayacak olan bu evrenin ilk kahramanın Superman değil Blue Beetle olacağını doğruladı.

    Filmde, Meksikalı Amerikalı bir genç olan Jamie Reyes'i canlandıran Xolo Mariduena (Cobra Kai) canlandırıyor. Reyes, geleceği için özlemlerle dolu bir şekilde eve döner, ancak evin tam olarak bıraktığı gibi olmadığını fark eder. Dünyadaki amacını ararken, bir uzaylı biyoteknolojisinin kadim bir kalıntısına yani Scarab'a rastlar.

    Scarab aniden Jaime'yi simbiyotik ev sahibi olarak seçtiğinde, ona olağanüstü ve öngörülemeyen güçlere sahip inanılmaz bir zırh verir ve Jamie, Blue Beetle olurken kaderini sonsuza kadar değiştirir.

    Filmde Mariduena'ya George Lopez, Susan Sarandon, Harvey Guillen, Adriana Barraza, Damian Alcazar ve Bruna Marquezine gibi isimler Xolo Mariduenea'ya eşlik ediyor.

    "Blue Beetle"ın yönetmenliğini Angel Manuel Soto (Charm City Kings) üstleniyor. Film aslında HBO Max'te yayınlanmak için çekilmişti ancak başarılı test gösterimlerinin ardından vizyona girmesine karar verildi.

    "Blue Beetle" 18 Ağustos'ta sinemalarda!

    Yeni DC Evreni'nin İlk Kahramanı Superman Değil Blue Beetle!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top