Hesabım
    James Cameron'dan Ocean Gate Filmi İddialarına Sert Yanıt!

    James Cameron Titanik enkazında kaybolan denizaltının filmini çekecek mi?

    Beyazperde

    "Titanic" ve "Avatar" filmlerinin yönetmeni, Oscar ödüllü James Cameron, OceanGate denizaltı felaketiyle ilgili bir film çekmek için görüşmelerde bulunduğu yönündeki söylentileri sert bir dille eleştirdi.

    OceanGate şirketinin sahibi olduğu Titan denizaltısı, geçen ay Titanik'in enkazını keşfetmek için derin deniz yolculuğuna çıktı. Birkaç gün kayıp kaldıktan ve çok uluslu bir arama kurtarma operasyonu başladıktan sonra enkaz bulundu. ABD Sahil Güvenlik, denizaltının 'feci bir patlama' yaşadığını ve beş yolcunun da hayatını bu patlama sonucu kaybettiğini duyurdu.

    Cameron, Titanik'in enkazını 30'dan fazla kez ziyaret etti ve dalgıç derin deniz dalışı konusunda dünyanın önde gelen uzmanlarından biri olarak kabul ediliyor. Arama kurtarma çalışmaları gündemdeyken ABC News'e çıktı ve OceanGate'i eleştirmenin yanı sıra yaşanan trajediden yakındı.

    James Cameron Kaybolan Denizaltı Hakkında Konuştu: Titanic'le Benzerliği Gerçeküstü!

    Cameron'ın Ocean Gate denizaltısına dayanan bir film hazırlığında olduğu iddialar da çok geçmeden ortaya çıktı ancak Cameron Twitter'da bir açıklama paylaşarak bu iddiaları yalanladı. Bu söylentileri "saldırgan" olarak nitelendirmesi ve sert bir yanıt vermesi ise dikkat çekti:

    "Medyadaki saldırgan söylentilere genellikle yanıt vermem ama şimdi vermem gerekiyor. Bir OceanGate filmi hakkında görüşme yapmıyorum ve asla da yapmayacağım."

    Cameron, şu sıralarda Aralık 2025'te çıkması beklenen üçüncü "Avatar" filmi ile meşgul olmaya devam ediyor, ardından iki devam filmi daha gelecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top