Hesabım
    "Barbie" ve "Oppenheimer"dan 260 Milyon Doların Üstünde Açılış Bekleniyor

    Yılın en çok merak edilen filmleri bu Cuma sinemalarda!

    Warner Bros., Universal

    Hollywood'da devam eden senaristler ve oyuncular grevi nedeniyle projeler birbiri ardına ertelenirken, sinema salonlarının uzun bir süre boyunca göreceği en kalabalık hafta sonu önümüzdeki hafta sonu olabilir.

    Gişedeki rekabetleriyle sosyal medyayı uzun bir süredir meşgul eden Greta Gerwig'in "Barbie" ve Christopher Nolan'ın "Oppenheimer" filmleri bu Cuma (21 Temmuz) vizyona giriyor. Filmlerin tatlı reakbeti son zamanlarda hem yönetmenler ve oyuncular arasında hem de hayranlar arasında bir güç dayanışmasına dönüştü. ABD'de iki filmi birlikte izlemek isteyen binlerce seyirciye bilet satıldı.

    Bu gişe rekabetinden hangi filmin daha güçlü çıkacağına yönelik tartışmalar da yerini toplam kazancın ne olacağı yönündeki tahminlere bırakmış durumda. İki filmin ilk üç günlük toplam hasılatının, dünya çağında 260 milyon doların üstünde olması bekleniyor.

    "Barbie"nin ABD'deki gişe performansı hakkındaki tahminler 75 milyon dolardan 125 milyon dolara kadar değişiklik gösteriyor. Filmin vizyona gireceği yaklaşık 70 ülkeden de 60-65 milyon dolar kazanması bekleniyor.

    "Oppenheimer"dan ise ABD'de 40-50 milyon dolarlık bir başlangıç bekleniyor. Filmin diğer pazarlardan elde edeceği açılış hasılatının da 45 milyon dolara ulaşacağı tahmin ediliyor ki yaklaşık 100 milyon dolarlık bir açılış yetişkinlere yönelik bir dram filmi için çok başarılı bir ilk adım olur.

    "Barbie" ve "Oppenheimer" 21 Temmuz'da sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top