Hesabım
    Universal, Grevdeki Oyuncuları Rahatsız Etmek İçin Ağaçları Kestirdi!

    Hollywood'da senaristler ve oyuncular, 63 yıl sonra ilk kez birlikte grevde...

    .

    NBCUniversal, şu anda grevde olan Hollywood yazar ve aktörlerinin grev hattının yakınındaki ağaçları budadığı için Los Angeles Şehir Kontrol ofisi tarafından soruşturma altına alındı.

    Amerikan Yazarlar Birliği (WGA) Mayıs ayından bu yana greve devam ederken, Oyuncular Sendikası (SAG-AFTRA) bu ay büyük çaplı bir oyuncular grevine onay verdi. İki sendika da benzer nedenlerle büyük stüdyoların önünde grev yapıyor.

    The Wrap, NBCUniversal'ın hafta sonu yazarların ve oyuncuların grev hattının yakınındaki ağaçları budadığını bildirdi. Stüdyo önünde grev yapanları engelleme ya da rahatsız etme girişimi olduğu düşünülen bu olay sonrasında LA Şehir Kontrolörü Kenneth Mejia tarafından stüdyoya soruşturma açıldı.

    WGA ve SAG-AFTRA'nın grevdeki üyeleri, NBCUniversal'ı Kaliforniya'nın sıcak yazında yoldaki gölgeyi kaldırmak için ağaçları kesmekle suçluyor ve Mejia'nın ofisi, NBCUniversal'ın söz konusu ağaçları budama izni olup olmadığını araştırıyor.

    Hollywood'da yazarlar ve oyuncular 63 yıl sonra ilk kez birlikte greve gitti. Her iki grup da dijital yayın hizmetlerinin artan popülaritesi nedeniyle çalışma şartlarının ve maaşlarının düzenlenmesi için mücadele ediyor. Ayrıca yeni filmler ve TV şovları oluştururken yapay zeka kullanımının düzenlenmesi için de talepleri var.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top