Hesabım
    "Beetlejuice 2" Setinde Büyük Hırsızlık: İkonik Heykel Çalındı!

    Olayı soruşturan Vermont Polisi yardım bekliyor...

    Beyazperde

    Michael Keaton'ın unutulmaz Beterböcek rolüne geri döneceği "Beetlejuice 2" filminin çekimleri sette yaşanan hırsızlık olayının ardından kesintiye uğradı.

    Geçtiğimiz Cuma günü Vermont Eyalet Polisi, devam filminin setinden bazı önemli aksesuarların çalındığını açıkladı. Hırsızların, ilk filmde de yer alan yaklaşık 70 kiloluk heykelin yanı sıra, balkabağı süslemeli bir elektrik direği çaldığı da iddia ediliyor.

    Eyalet polisi hırsızlık olayını Twitter'dan duyururken şu esprili ifadeleri kullandı: "Bu çalıntı heykelin adını üç kez söylemeye çalıştık ama geri dönmedi! [Doğu Korint]'teki Beetlejuice 2 setindeki bu 150 poundluk heykelin ve tepesinde balkabağı süslemeli bir elektrik direğinin çalınmasını soruşturuyoruz." Vermont polisi ayrıca herhangi bir bilgiye ulaşan kişilerin kendilerin araması için çağrı yaptı.

    Tim Burton'ın ilk filmde olduğu gibi pratik efektlere dayanan devam filminde set dekorasyonunun önemi oldukça büyük ve 1988 tarihli orijinal filmdeki pek çok objenin devam filminde de kullanılması amaçlanıyordu.

    "Bettlejuice 2"de Michael Keaton'a, "Wednesday" yıldızı Jenna Ortega eşlik ediyor. Winona Ryder'ın da Lydia rolüne geri döndüğü filmde ayrıca Willem Dafoe ve Monica Bellucci gibi isimler rol alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top