Hesabım
    Gal Gadot "Wonder Woman 3"ün İptal Edilmediğini Söyledi!

    Gal Gadot, 3. Wonder Woman filminin hala geliştirme aşamasında olduğunu açıkladı.

    Warner Bros.

    Warner Bros.'un DC Film departmanı James Gunn ve Peter Safran'a emanet edildikten sonra, yeni başkanların aldığı ilk kararlardan biri Gal Gadot'nun ve yönetmen Patty Jenkins'in bir kez daha bir araya geleceği "Wonder Woman 3" filmini iptal etmek olmuştu.

    James Gunnn sonrasında Wonder Woman'ın yeni DC Evreni'nin bir parçası olmaya devam edeceğini söylese de açıklanan ilk film ve dizilerin arasında karaktere ait herhangi bir başlık yoktu. Bu da hayranların, Gadot'nun karakterinin tamamen evren dışında bırakıldığını düşünmesine yol açtı. Ancak görünüşe göre o kadar umutsuz olmaya gerek yok çünkü bizzat Gal Gadot, film hakkında olumlu güncellemeler paylaştı.

    Netflix'te yeni çıkacak aksiyon filmi "Heart of Stone" için ComicBook.com ile konuşan oyuncu, Gunn ve Safran'ın kendisine filmin rafa kaldırılmadığı söylediğini belirtti: "Wonder Woman'ı oynamayı çok seviyorum, kalbimde özel bir yeri var. James ve Peter'dan duyduğuma göre birlikte bir Wonder Woman 3 geliştireceğiz."

    Wonder Woman serisinin yeni filmi geliştirme aşamasından başarıyla çıkıp izleyicilerle buluşacak mı sorusuna cevap verebilmek için henüz çok erken. Ancak DC'nin geliştirdiği Wonder Woman bağlantılı bir projesi daha var. Diana'nın doğumundan çok önce Themscyra'daki yaşamı ve Amazonlar arasındaki güç dengelerini inceleyen geliştirme aşamasındaki "Paradise Lost" adlı dizi Game of Thrones'a benzer, entrikanın yoğun olduğu politik bir drama olarak tarif ediliyor.

    "Heart of Stone" Fragman: Gal Gadot ve Jamie Dornan'dan Nefes Kesen Aksiyon

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top