Hesabım
    "Wonder Woman 3" Çıkmazı: Gal Gadot Filmin İptal Edilmediğini Söyledi Ama...

    Gal Gadot, "Wonder Woman 3" için olumlu konuşmuştu ancak DC Studios'ta film geliştirme aşamasında değil.

    Warner Bros.

    Geçen hafta, Gal Gadot'un açıklamalarının ışığında "Wonder Woman 3"ün iptal edilmediği düşünülmüştü, ancak görünüşe göre Warner Bros. Pictures ve DC Studios'ta üçüncü bir "Wonder Woman" filmi üzerinde çalışılmıyor.

    Gadot, yeni Netflix aksiyon filmi "Heart of Stone"un tanıtımını yaparken ComicBook.com'a yeni bir filmin gelebileceği yönünde oldukça olumlu konuşmuş ve şu ifadelerde bulunmuştu: "Wonder Woman'ı oynamayı çok seviyorum, kalbimde özel bir yeri var. James ve Peter'dan duyduğuma göre birlikte bir Wonder Woman 3 geliştireceğiz."

    Daha sonra Flaunt ile bir röportaj gerçekleştiren Gadot şunları söyledi:

    "James Gunn ve Peter Safran ile bir toplantıya davet edildim ve bana söylediklerinden alıntı yapıyorum: 'Emin ellerdesin. Wonder Woman 3'ü seninle birlikte geliştireceğiz. [Biz] seni Wonder Woman olarak seviyoruz - endişelenecek bir şey yok.' Yani bunu zaman gösterecek."

    Şimdi Variety kaynakları, DC Studios'ta üçüncü bir "Wonder Woman" filminin geliştirme aşamasında olmadığını, ayrıca Gunn ve Safran'ın şu anda bunun için herhangi bir planları olmadığını söylüyorlar. Buna göre yeni DC Evreni'ndeki tek Wonder Woman temalı proje, daha önce duyurulduğu gibi "Paradise Lost" adlı prequel dizisi olacak.

    Ek olarak, Gadot'a "Wonder Woman 3" ile ilgili hiçbir söz verilmediği ve Gadot'un Wonder Woman'ının yeni DC Evreni ile devam etmesi hakkında "kesin bir tartışma" yapılmadığı da Variety'nin kaynakları tarafından belirtiliyor.

    Gadot ve Patty Jenkins, Gunn ve Safran DC Studios'un yeni başkanları seçilmeden önce birlikte "Wonder Woman 3"ü geliştiriyorlardı. Jenkins, gunn ve safran göreve geldikten bir ay sonra projeden alenen ayrıldı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top