Hesabım
    "Barbie" Amerika Gişesinde Liderliğini Koruyor

    "Barbie" ve "Oppenheimer" ABD Box Office listesinde başı çekmeye devam ediyor.

    Warner Bros.

    Vizyondaki dördüncü hafta sonunu geride bırakan "Barbie" Amerika gişesinin zirvesindeki yerini koruyor. Hafta sonu 34 milyon dolar gişe hasılatı elde eden filmin Amerika'daki toplam hasılatı 526.3 milyon dolara, kürsel hasılatı ise 1 milyar 183 milyon dolara ulaştı.

    Geçtiğimiz hafta gişenin ikinci sırasını aksiyon filmi "Meg 2: Çukur"a kaptıran "Oppenheimer" bu hafta 19 milyon dolarla yeniden ikinci sıraya yükseldi. Filmin toplam hasılatı 264 milyon doları aştı ve Christopher Nolan'ın en çok kazanan dördüncü filmi oldu. "Oppenheimer"ın dünya çapındaki kazancı ise 649 milyon dolara ulaştı.

    Animasyon film "Ninja Kaplumbağalar: Mutant Kargaşası" geçen hafta 28 milyon dolar açılış hasılatı elde ederek dördüncü sırada yer almıştı. Film vizyondaki ikinci hafta sonunda 16 milyon dolar kazanarak üçüncü sıraya yükselirken, kötü eleştiriler alan "Meg 2: Çukur" 13 milyon dolarla dördüncü sıraya geriledi.

    Bu hafta sonu Amerika gişesinin ilk beşini tamamlayan film ise vizyonun yenilerinden "Drakula: Son Yolculuk" (The Last Voyage of the Demeter) oldu. Bram Stoker'ın Dracula romanının bir bölümüne dayanan korku filmi, beklentilerin altında kalarak 6.5 milyon dolar açılış hasılatı elde etti. Universal'ın bu yıl vizyona giren diğer Dracula filmi "Renfield" da oldukça başarısız bir gişe yolculuğu geçirmişti.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top