Hesabım
    Cillian Murphy, Hangi Christopher Nolan Filminde Oynamak İsterdi?

    "Oppenheimer"ın başrolü, yönetmenin filmleri arasında en çok hangisinde oynamak istediğini açıkladı.

    Universal

    Cillian Murphy, "Oppenheimer"ın başrolü olarak seçilmeden önce Kara Şövalye üçlemesinde, "Inception" ve "Dunkirk" filmlerinde de Christopher Nolan ile çalıştı. Nolan, Murphy'nin yeteneğini her fırsatta övüyor ve onunla çalışmakten keyif aldığını dile getiriyor.

    "Oppenheimer"ın ardından ikiliyi başka projelerde iş birliği yaparken izlememiz olası, peki Murphy Nolan'ın filmografisindeki diğer filmlerden birinde rol almak ister miydi? Kendisine bu soru yönetildiğinde aktör "Interstellar"da oynamak isteyeceğini söyledi.

    The Independent ile yakın zamanda yaptığı bir sohbette Murphy, 2014 tarihli filme adeta "taptığını" söyledi ve sonuçta "doğru insanların" rol aldığına inandığını belirtti:

    Interstellar'a bayılıyorum çünkü onu çok duygusal buluyorum. Küçük çocuklarım varken sinemada izlediğimi hatırlıyorum. Üzerimde büyük bir etkisi oldu. Kalbimi kırdı. İçinde ben yokken [Nolan'ın] filmlerini izlemeyi seviyorum, çünkü kulaklarımın boyutu falan hakkında endişelenmeme gerek yok.

    "Oppenheimer" Nolan ve Murphy iş birliğinin ilk filmi değilse de Murphy bu filmle ilk kez bir Nolan filminde başrolü üstlendi. Aktörün atom bombasının mucidi J. Robert Oppenheimer'ı ustaca canlandırması büyük övgüler topladı ve muhtemel Oscar adayları arasında gösteriliyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top