Hesabım
    Oyuncak Üreticisi Hasbro, Film ve TV Departmanı Kurdu

    Mattel'in ardından Hasbro da sinema sektörüne giriyor...

    .

    Barbie” filmiyle bir milyar doları aşan gişe hasılatı yapan rakibi Mattel'in ardından, oyuncak üreticisi Hasbro da film stüdyosu kurdu. Şirketin eOne'ı Lionsgate'e yaklaşık 500 milyon dolara satmasının ardından kurulan Hasbro Entertainment içerik stüdyosu; film, animasyon ve dijital medya prodüksiyonlarını birleştirecek.

    Bu satışın ardından Hasbro, "dijital oyun gücü" olma çabasıyla "Peppa Pig", "Transformers" ve "Dungeons & Dragons" gibi markalarına odaklanmayı ve onları geliştirmeyi hedefliyor. Şirketin geliştirme aşamasında olan diğer markaları arasında “G.I. Joe,” “Nerf,” “Play-Doh,” “Magic: The Gathering” ve “My Little Pony” bulunuyor.

    Yeni ekip, Hasbro Entertainment'ın başkanı olarak Olivier Dumont tarafından yönetilecek ve Zev Foreman ve Gabriel Marano, film ve televizyon başkanı olarak atanacak. Üçü de daha önce eOne'da önemli yöneticilerdi.

    Hasbro'nun şu anki amacı, üretim maliyetlerini ve riski azaltmak için dış ortaklarla birlikte çalışarak daha az ve daha karlı mülklere yeniden yatırım yapmak. Şu anda Paramount+ için bir "Dungeons & Dragons" dizisi ile animasyon "Transformers One" filmi üzerinde çalışılıyor. Her iki marka da bu yıl sinema filmleriyle izleyici buluştu.

    eOne'ın Lionsgate'e satılmasıyla birlikte, Hasbro'nun en bilinen oyunların Monopoly'e dayanan ve uzun yıllar geliştirme sürecinden çıkamayan Monopoly filmi için de çalışmalar yeniden başladı.

    Canlı Aksiyon "Monopoly" Filmi Yeniden Gündemde

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top