Hesabım
    "Barbie"nin Gişe Saltanatını "Blue Beetle" Sonlandırdı!

    DC Comics uyarlaması "Blue Beetle", ABD gişesinin yeni lideri oldu.

    Warner Bros.

    Greta Gerwig imzalı "Barbie" vizyondaki beşinci hafta sonunda Amerika gişesindeki liderliğini kaybetti. DC Comics uyarlaması "Blue Beetle" 25 milyon dolarlık açılış hasılatıyla ABD Box Office listesinin ilk sırasına yerleşti.

    James Gunn'ın DC Evreni'ni devralmasından önce tasarlanan "Blue Beetle" DC Genişletilmiş Evreni'nin en düşük ikinci açılış hasılatına imza attı. En düşük açılış hasılatı 16 milyon dolar ile pandemi döneminde vizyona giren ve aynı anda HBO Max'te de yayınlanan "Wonder Woman 1984"e ait.

    "Barbie" 22 milyon dolarla gişesinin ikinci sırasına gerilerken, Amerika'daki toplam hasılatını 567 milyon dolara, küresel hasılatını ise 1 milyar 279 milyon dolara yükseltti. Filmin, "Süper Mario Kardeşler Filmi"nin 1 milyar 355 milyon dolarlık toplam hasılatını aşarak yılın en çok kazanan filmi olup olmayacağı merakla bekleniyor.

    11 milyon dolar ile gişenin üçüncü sırasında yer alan Christopher Nolan imzalı "Oppenheimer" da büyümeye devam ediyor. Filmin dünya çapındaki hasılatı 717.8 milyon dolara, Amerika'daki hasılatı ise 285 milyon dolara ulaştı.

    "Ninja Kaplumbağalar: Mutant Kargaşası" 8.4 milyon dolarla dördüncü sıraya yerleşirken, haftanın yeni filmlerinden "Strays" 8.3 milyon dolarla açılışını beşinci sırada gerçekleştirdi ve Amerika gişesinin 18 - 20 Ağustos hafta sonundaki ilk beşini tamamladı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top