Hesabım
    A90 Pictures Dağıtım Faaliyetlerine Başladı

    BG Film şimdi, A90 Pictures ile dağıtım sektöründe yepyeni bir vizyonla izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

    A90 Pictures

    2008 yılında TV satışlarıyla başlayan ve Walt Disney, Warner Bros, 20th Century Fox, Universal Pictures, Paramount Pictures, Sony Pictures, MGM gibi Hollywood devleri ile iş birliği yaparak Türkiye ve KKTC'de özel etkinlikler ve açık hava gösterimlerinin tek yetkili şirketi haline gelen BG Film; 2016'da film ithalatına başlayarak, John Wick 4, The Expendables 4, Ballerina gibi büyük yapımların yanı sıra Snow Queen, Maşa ile Koca Ayı, Arı Maya gibi çocuklar için animasyon filmleri de bünyesine katarak sinema sektöründe iddialı olduğunu kanıtladı.

    Türk dizi sektörünün dünyadaki başarısını sinemada da gösterme hedefiyle 2022 senesinde yurt dışı film dağıtımına başlayarak, Orta Doğu, Avrupa, Avustralya ve Amerika’ daki bir numaralı dağıtım şirketleri ile güçlü iş birliği sağlayarak sektörün şu anda uluslararası alanda bayrak taşıyıcısı oldu. Şirket şimdi, A90 Pictures ile dağıtım sektöründe yepyeni bir vizyonla izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

    A90 Pictures CEO'su Mengü Atasağun ve Satış Müdürleri Ayhan Çelik ve Ceylan Dağıdır Şakar ile birlikte Eylül ayında düzenlenecek olan lansman için hazırlıklar son hızla devam ediyor. Şirketin film listesini de yakın zamanda duyurması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top