Hesabım
    "Adalet 3: Son" Sinemalarda!

    Denzel Washington, unutulmaz rolüne son kez geri dönüyor...

    Aksiyon ve gerilim severlerin heyecanla beklediği "Adalet 3: Son" (The Equalizer 3) filmi nihayet izleyicilerle buluşuyor. Ünlü oyuncu Denzel Washington'ın unutulmaz rolü ile üçüncü kez geri döndüğü film bugünden itibaren sinemalarda!

    2014'te başlayan "Adalet" serisinde, macera bu kez İtalya'da devam ediyor ve her zaman ezilenlerin yanında olan Robert McCall karakterine son kez bürünen Washington'a 20 yıl önce "Gazap Ateşi" (Man on Fire) filminde birlikte rol aldığı Dakota Fanning eşlik ediyor.

    Robert McCall, her zaman adaleti aramakta teselli bulur ve ve bir hükümet suikastçısı olarak sürdürdüğü hayatından vazgeçmesinden bu yana, geçmişinde yaptığı korkunç şeyler için kendini affetme mücadelesi verir.

    "Adalet 3: Son"da McCall, sakin bir hayat umuduyla Güney İtalya'ya yerleşmiş ve burayı evi gibi benimseyerek sıkı dostluklar kurmuştur. Ancak arkadaşlarının yerel mafyanın kontrolü altında olduğunu keşfettiğinde emeklilik planlarını mecburen rafa kaldırır. Artık onun için yapılması gereken tek bir şey vardır: arkadaşlarının koruyucusu olup mafyayı alt etmelidir.

    Oyuncu kadrosunda Washington ve Dakota Fanning'in yanı sıra David Denman, Gaia Scodellaro, Sonia Ben Ammar, Remo Girone, Andrea Dodero ve Eugenio Mastrandrea gibi isimlerin de yer aldığı filmin yönetmen koltuğunda serinin ilk filmini de yöneten Antoine Fuqua oturuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top