Beyazperdem
  • Arkadaşlarım
  • Sinemalarım
  • Hızlı Puanlayıcı
  • Koleksiyonum
  • Hesabım
  • Yarışmalar
  • Çıkış
Antoine Fuqua
facebookTweet
Görev Yönetmen, İdari yapımcı, Uygulayıcı Yapımcı Daha fazlası
Uyruk Amerikalı
Doğum tarihi 19 Ocak 1966
Yaş 53
17
yıllık kariyer
13
film ve dizi

Filmografi

Infinite
Infinite
7 Ağustos 2020
Adalet 2
Adalet 2
24 Ağustos 2018
Ice
Ice
2016
Muhteşem Yedili
Muhteşem Yedili
23 Eylül 2016
Son Şans
Son Şans
7 Ağustos 2015
Adalet
Adalet
26 Eylül 2014
Kod Adı: Olympus
Kod Adı: Olympus
10 Mayıs 2013
Tüm filmografisi En iyi film ve diziler

Bonus videolar

Interview 2 - English 2:34
89 gösterim

Fotoğraflar

10 Fotoğraf

Haber

Toronto Uluslararası Film Festivali'nin Programı Belli Oldu!
HABERLER - Festival ve Ödüller
27 Temmuz 2016 Çarşamba
CBS, Training Day Filmini Televizyona Uyarlayacak!
HABERLER - İnternetten Seçtiklerimiz
14 Ağustos 2015 Cuma
Kanal, 2001 yılının en çok konuşulan filmlerinden birini dizi versiyonu için pilot bölüm sipariş etti...
Londra Köprüsü Yıkılmak Üzere!
HABERLER - Fotoğraf & Videolar
2 Temmuz 2015 Perşembe
London Has Fallen filminden ilk teaser görücüye çıktı!
12 Sanatçı haberleri
Yorumlar
Yorumları göster
Back to Top