Beyazperdem
Antoine Fuqua
facebookTweet
Görev Yönetmen, İdari yapımcı, Uygulayıcı Yapımcı Daha fazlası
Uyruk Amerikalı
Doğum tarihi 19 Ocak 1966
Yaş 52
17
yıllık kariyer
13
film ve dizi

Filmografi

Adalet 2
Adalet 2
24 Ağustos 2018
Ice
Ice
2016
Muhteşem Yedili
Muhteşem Yedili
23 Eylül 2016
Son Şans
Son Şans
7 Ağustos 2015
Adalet
Adalet
26 Eylül 2014
Kod Adı: Olympus
Kod Adı: Olympus
10 Mayıs 2013
Tüm filmografisi En iyi film ve diziler

Bonus videolar

Interview 2 - English 2:34
85 gösterim

Fotoğraflar

10 Fotoğraf

Haber

Toronto Uluslararası Film Festivali'nin Programı Belli Oldu!
HABERLER - Festival ve Ödüller
27 Temmuz 2016 Çarşamba
CBS, Training Day Filmini Televizyona Uyarlayacak!
HABERLER - İnternetten Seçtiklerimiz
14 Ağustos 2015 Cuma
Kanal, 2001 yılının en çok konuşulan filmlerinden birini dizi versiyonu için pilot bölüm sipariş etti...
Londra Köprüsü Yıkılmak Üzere!
HABERLER - Fotoğraf & Videolar
2 Temmuz 2015 Perşembe
London Has Fallen filminden ilk teaser görücüye çıktı!
12 Sanatçı haberleri
Yorumlar
Yorumları göster
Back to Top