Beyazperdem
    Antoine Fuqua
    facebookTweet
    Görev Yönetmen, İdari yapımcı, Uygulayıcı Yapımcı Daha fazlası
    Uyruk Amerikalı
    Doğum tarihi 19 Ocak 1966
    Yaş 53
    17
    yıllık kariyer
    13
    film ve dizi

    Filmografi

    Infinite
    Infinite
    7 Ağustos 2020
    Adalet 2
    Adalet 2
    24 Ağustos 2018
    Ice
    Ice
    2016
    Muhteşem Yedili
    Muhteşem Yedili
    23 Eylül 2016
    Son Şans
    Son Şans
    7 Ağustos 2015
    Adalet
    Adalet
    26 Eylül 2014
    Tüm filmografisi En iyi film ve diziler

    Bonus videolar

    Interview 2 - English 2:34
    91 gösterim

    Fotoğraflar

    10 Fotoğraf

    Haber

    Toronto Uluslararası Film Festivali'nin Programı Belli Oldu!
    HABERLER - Festival ve Ödüller
    27 Temmuz 2016 Çarşamba
    CBS, Training Day Filmini Televizyona Uyarlayacak!
    HABERLER - İnternetten Seçtiklerimiz
    14 Ağustos 2015 Cuma
    Kanal, 2001 yılının en çok konuşulan filmlerinden birini dizi versiyonu için pilot bölüm sipariş etti...
    Londra Köprüsü Yıkılmak Üzere!
    HABERLER - Fotoğraf & Videolar
    2 Temmuz 2015 Perşembe
    London Has Fallen filminden ilk teaser görücüye çıktı!
    12 Sanatçı haberleri
    Yorumlar
    Yorumları göster
    Back to Top