Hesabım
    Meg Ryan'ın Çocukları: "When Harry Met Sally'deki Orgazm Sahnesi Çok..."

    Meg Ryan çocuklarının When Harry Met Sally'deki orgazm sahnesi hakkında neler düşündüklerini açıkladı.

    .

    Romantik komedinin kraliçesi Meg Ryan, çocuklarının 1989 tarihli film When Harry Met Sally'deki sahte orgazm sahnesi hakkında ne düşündüklerini verdiği bir röportajda anlattı. Bir restaurantın ortasında vuku bulan orgazm sahnesi, onlarca yıldır sinemaseverler için ikonik olmayı sürdürüyor, ancak Ryan'ın çocukları Daisy True Ryan ve Jack Quaid aynı şekilde düşünmüyor gibi.

    Meg Ryan röportajda şunları söyledi; “Komik, oğlum bu sabah beni aradı, New York'ta filmin çekildiği o ünlü mekanın karşısındaki bir otelde kalıyormuş. Kızım da buradaydı ve birlikte hoparlörden konuşuyorduk ve bir anda "Anne, gerçekten çok özel bir utanç bu." dediler. Oğlum dedi ki; biliyorsun, mekandan içeri girdiğinde o sahnenin çekildiği masayı işaret eden bir ok var."

    Quaid, annesinin ünlü orgazm sahnesi hakkındaki düşüncelerini 2018 yılında The Boys'da oynarken, romantik komediyi ilk kez izlediğini anlatmıştı. Quaid; “Arkadaşlar, anneniz tüm zamanların en ünlü orgazm sahnelerinden birini oynadığında filme atlamayın, tamam mı? Ben gördüm çünkü romantik komedi çekiyordum ve onu izledim, sonrasında çok uzun süre ağladım. Çünkü onunla çok gurur duyuyordum, hemen onu aradım ve 'Bu filmi kaçırdığım için çok üzgünüm' dedim. 'Bir defasında görmüştüm' diyor. Her neyse, bu benim en sevdiğim şey.” demişti.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top