Hesabım
    Joe Jonas ve Sophie Turner Resmen Boşanıyor!

    Dedikodular doğru çıktı..

    Getty Images

    The Hollywood Reporter'ın ele geçirdiği belgelere göre Joe Jonas, Sophie Turner'dan boşanmak için resmi olarak dava açtı. Jonas'ın bir boşanma avukatı tuttuğu yönündeki haberlerin ortaya çıkmasıyla, çiftin boşanmaya doğru gittiğine dair söylentiler hafta sonu dolaşmaya başlamıştı. Ardından çifte yakın bir kaynak cumartesi günü People dergisine haberi doğruladı. THR, Jonas'ın avukatının yanı sıra onun ve Turner'ın temsilcilerine de ulaştı.

    Joe Jonas, birkaç hafta önce evlilik yüzüğü olmadan fotoğraflanmıştı. Çıkan haberlerin ardından Jones alyansının açıkça görüldüğü bir fotoğrafı Instagram'da yayınladı.

    Belgelere göre boşanma nedeni "taraflar arasındaki evliliğin geri dönülemez biçimde bozulması". Jonas ve Turner, 2019'da bir değil iki kez "evet" dediler. Billboard Müzik Ödülleri'nin ardından Las Vegas'ta evlendiler ve bir sonra da Fransa'da resmi bir tören yaptılar.

    Çift, ortak arkadaşlarının onları buluşmaya teşvik etmesi üzerine 2016 yılında çıkmaya başladı. Birlikte geçen bir yılın ardından nişanlandılar. İlk kızları Willa'yı Temmuz 2020'de, adını henüz açıklamadıkları ikinci kızlarını ise Temmuz 2022'de kucaklarına aldılar.

    Evlilik belgesinin feshedilmesinde ayrıca ebeveynlerin iki kızlarının velayetini paylaşacağı belirtiliyor ve "tarafların ebeveynlik sorumluluğunu paylaşması küçük çocukların yararınadır" ifadesine yer veriliyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top