Hesabım
    Ashton Kutcher ve Mila Kunis, Tecavüz Davası Esnasında Danny Masterson Adına Mahkemeye Yazdıkları Mektuplar İçin Özür Diledi

    Ashton Kutcher ve Mila Kunis Instagram'dan paylaştıkları videoda "kurbanları destekliyoruz" dediler.

    .

    Ashton Kutcher ve Mila Kunis, That '70s Show'daki rol arkadaşları Danny Masterson'a yönelik açılan tecavüz davalarında, mahkemeye onun adına yazdıkları mektuplar için özür dilediler. Oyuncular, kimseye zarar verme niyetinde olmadıklarını belirterek, mektuplarıyla neden olmuş olabilecekleri acı adına Instagram'da özür dilediler.

    Kutcher, cumartesi günü Instagram hesabından paylaştığı videoda, "Danny Masterson adına yazdığımız mektuplarının yarattığı acının farkındayız, mağdurları destekliyoruz" derken, Masterson'un ailesinin birkaç ay önce kendileriyle iletişime geçtiğini ve onlardan 25 yıldır tanıdıkları kişiyi temsil edecek mektuplar yazmalarını istediklerini, böylece yargıcın cezayı verirken bunu dikkate alabileceğini açıkladı. Kunis ise;" Mektuplar yargı sisteminin meşruiyetini ya da jüri kararının geçerliliğini sorgulamak için yazılmadı, kurbanları herhangi bir şekilde yeniden travmatize etmek için de. Bunu asla yapmak istemeyiz. Eğer böyle bir şey olduysa özür dileriz." dedi. Çift videoyu "Kalbimiz şimdiye kadar cinsel saldırı, cinsel istismar veya tecavüz mağduru olan her insanla birlikte." diyerek sonlandırdı.

    The Hollywood Reporter'ın eline geçen mektupta Kutcher, rol arkadaşını "olağanüstü karaktere sahip" bir "rol model" olarak nitelendirmiş ve Kutcher'ın uyuşturucuya düşmemesinin sebebinin kendisi olduğunu açıklamış. Kunis ise mektubunda Masterson'ın kendisi için "olağanüstü bir ağabey figürü" olduğunu yazmış. "Danny'nin uyuşturucusuz bir yaşam tarzını teşvik etme konusundaki kararlılığı, eğlence dünyasındaki yolculuğumda yol gösterici bir ışık oldu ve kendi refahıma öncelik vermeme ve sorumlu seçimler yapmaya odaklanmama yardımcı oldu." sözlerini eklemiş.

    2001-2003 yılları arasında ününün zirvesinde olan Danny Masterson hakkında üç kadın şikayetçi olmuştu. Kadınlar, cinsel saldırıya maruz kalmadan önce kendilerine uyuşturucu verildiğini söylemişti. Yargılama sonucu Masterson’un bu kadınlardan ikisine tecavüz ettiğine hükmedildi. Danny Masterson, iki kadına tecavüz etme suçundan ömür boyu hapse çarptırıldı. Masterson, bu cezanın en az 30 yılını yatacak

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top