Hesabım
    Wes Anderson İmzalı "The Wonderful Story Of Henry Sugar"dan Fragman!

    Benedict Cumberbatch, Ralph Fiennes, Dev Patel ve Ben Kingsley bir arada...

    .

    Netflix, "Büyük Budapeşte Oteli" ve "Asteroit Şehir" yönetmeni Wes Anderson'ın en yeni eseri "The Wonderful Story of Henry Sugar"ın resmi fragmanını yayınladı.

    Proje, ünlü yazar Roald Dahl'ın bir antoloji koleksiyonundan alınan dört kısa öyküden uyarlanan dört kısa filmden oluşuyor. Bu, Anderson'ın Oscar adayı animasyon filmi "Fantastic Mr. Fox"tan sonraki ikinci Dahl uyarlaması.

    Ralph Fiennes, Benedict Cumberbatch, Dev Patel, Richard Ayoade ve Ben Kingsley gibi isimlerin rol aldığı projede oyuncular birden fazla hikayede birden fazla karakteri canlandırıyor.

    39 dakika süren “The Wonderful Story of Henry Sugar” bu filmler içinde en uzun olanı ve 27 Eylül'de vizyona giriyor. Filmde zengin bir adam, gözlerini kullanmadan görebilen bir guru hakkında bilgi sahibi olur ve ardından kumarda hile yapmak için bu beceride ustalaşmaya başlar.

    Diğer üç kısa filmin tamamı yaklaşık 17 dakika sürüyor. 28 Eylül'de yayınlanacak olan "The Swan", iki büyük, aptal zorba tarafından acımasızca takip edilen küçük, zeki bir çocuğun hikayesini anlatırken; 29 Eylül'de çıkacak "The Ratcatcher", profesyonel bir kemirgen yok ediciyle ilgili bir hikayeyi ve son olarak 30 Eylül'deki "Poison", yatağında zehirli bir yılanın uyuduğunu keşfeden bir adamı konu alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top