Hesabım
    Zeki Demirkubuz'un "Hayat"ından İlk Fragman!

    Hayat 1 Aralık'ta sinemalarda..

    .

    Kader, Masumiyet, Yeraltı, C Blok, İtiraf ve Bekleme Odası gibi filmlere imza atan, sinemamızın en önemli yönetmenlerinden biri olarak gösterilen Zeki Demirkubuz'un son filmi Hayat vizyon için gün sayarken, filmin ilk fragmanı yayınlandı.

    Başrollerinde Miray Daner ve Burak Dakak'ın yer aldığı Hayat; genç bir kadın olan Hicran'ın hikayesini anlatıyor. Hicran, babasının zoruyla nişanlanmak zorunda kalınca çareyi kaçmakta bulur. Hicran'ın zaten onunla evlenmeyi istemediğini düşünen Rıza, başlarda bu durumu önemsemez. Ancak zaman geçtikçe Hicran tarafından istenmemek zoruna gitmeye başlar ve onunla yüzleşmeye karar verir. Rıza, sadece bir kere gördüğü nişanlısı Hicran'ı bulmak için, peşinden İstanbul'a gider. Filmde ayrıca Cem Davran, Umut Kurt, Melis Birkan, Osman Alkaş, Ozan Dağara, Doğu Demirkol, Kayhan Açıkgöz, Muttalip Müjdeci, Seyit Nizam Yılmaz, Berfun Başel, Hande Özen, Özlem Türkad ve Caner Cindoruk yer alıyor.

    Hayat, vizyon tarihinden önce ilk gösterimini 60. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nin Ulusal Yarışma bölümünde yapacak ve ardından 1 Aralık'ta sinemalarda gösterilecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top